Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în secret: „A fost o nuntă intimă”

 Mirea Roxana
.

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au unit destinele. Cei doi erau logodiți de câteva luni, iar în weekend-ul trecut, cântăreața de muzică pop și iubitul ei s-au căsătorit, jurându-și iubire veșnică. Ceremonia a fost una restrânsă, cu mai puțin de 20 de persoane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute. Celebra cântăreața de muzică pop și iubitul ei își anunțaseră logodna în luna decembrie a anului trecut. Acum, Ariana Grande, în vârstă de 27 de ani și Dalton Gomez, în vârstă de 25 de ani, și-au jurat iubire veșnică. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, fiind prezente mai puțin de 20 de persoane.

62nd Annual GRAMMY Awards62nd Annual GRAMMY Awards

Nunta a avut loc în casa Arianei Grande din California.

S-au căsătorit. A fost o nuntă mică şi intimă, cu mai puţin de 20 de oameni. Cuplul și ambele familii nu puteau fi mai fericiți', a spus un reprezentant al artistei, potrivit BBC.

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț:„E greu pentru că faci greșeli'/ EXCLUSIV

Citește și: Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express?Gina Pistol, înlocuită în sezonul 4

Citește și: Artistul MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu:„A venit în viața mea fix când…'

Cine e Dalton Gomez, soțul artistei Ariana Grande

Ariana Grande și Dalton Gomez sunt împreună de mai bine de un an de zile. În februarie 2020, artista a fost surprinsă într-un restaurant din Los Angeles în timp ce îl săruta pe Dalton Gomez.  

Dalton Gomez a crescut în sudul Californiei și lucrează în domeniul imobiliar de lux de cinci ani de zile, potrivit biografiei sale de pe site-ul AKG.

Ariana Grande a mai fost logodită în trecut cu actorul Pete Davidson, cunoscut pentru colaborarea cu „Saturday Night Live'. Cei doi și-au spus adio în urmă cu doi ani de zile. De asemenea, celebra artistă a mai fost împreună și cu rapperul Mac Miller.

Ariana Grande a mai fost logodită

Ariana Grande a rupt logodna cu Pete Davidson, la doar câteva luni după ce aceștia s-au logodit. Artista este cea care a luat această decizie. Despărțirea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că Ariana Grande și Pete Davidson aveau planuri de nuntă. Artista nu ar mai fi vrut să fie cu Pete Davidson pentru că aceasta nu era pregătită să aibă o relație acum, anunța presa internațională.

Ariana Grande s-a cuplat cu Pete Davidson la o lună după ce s-a despărțit de Mac Miller. Ariana Grande și rapperul Mac Miller început să se întâlnească în anul 2016, însă cei doi erau amici încă din anul 2012. Cei doi artiști au fost împreună doi ani de zile și își făcuseră chiar planuri de căsătorie, doar că, într-o zi, a venit ca un fulger vestea despărțirii. Despărțirea ar fi survenit, conform variantei oficiale, din cauza programului încărcat pe care îl aveau amândoi.

Timpul a trecut, iar Ariana Grande este acum cât se poate de fericită alături de Dalton Gomez.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton