Mihai Bobonete i-a spus soției lui că divorțează. Ce reacție a avut Cătălina: „M-a luat criza puțin. Exact când am făcut 40 de ani...”

 Radulescu Ruxandra
.

Mihai Bobonete i-a spus soției lui că divorțează. Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, au o relație frumoasă de peste 30 de ani. Totuși comediantul a vorbit, în glumă, despre faptul că și-a dorit în urmă cu aproximativ trei ani să divorțeze de partenera sa de viață. Actorul a spus care a fost motivul ce l-a determinat să ia o astfel de decizie și cum anume a reacționat Cătălina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete i-a spus soției lui că divorțează. Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, formează unul dintre cele mai longevive cupluri, aceștia cunoscându-se din adolescență. Actorul de comedie și soția sa sunt părinții a doi copii, Octavian de 11 ani și pe Maria de opt ani. Cu toate că Mihai Bobonete și-a exprimat de mai multe ori dragostea față de partenera de viață, acesta a recunoscut recent că și-a dorit, în glumă, să divorțeze în urmă cu trei ani, în perioada pandemiei. Iată care a fost motivul din spatele acestei decizii radicale și cum a reacționat soția lui Bobonete.

19095694_10210127545565423_1876262462004699802_o-1024×683-119095694_10210127545565423_1876262462004699802_o-1024×683-1

Mihai Bobonete i-a spus soției lui că divorțează

Mihai Bobonete este de obicei discret în ceea ce privește viața personală. Actorul a recunoscut mai în glumă, mai în serios, că și-a dorit să divorțeze temporar de soția sa, Cătălina. Totul s-a întâmplat atunci când Bobonete a împlinit 40 de ani și s-a gîndit să experimenteze „criza” prin care trec majoritatea bărbaților la acestă vârstă. Soția lui a avut o reacție cel puțin neașteptată, sfătuindu-și partenerul să mai aștepte.

'Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani pentru că a venit pandemia. Exact când am făcut 40 de ani a venit pandemia. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, eu n-am putut să mă duc la femei pe banii mei, eu n-am putut să mă tatuez, n-am putut să fac nimic. Unde divorțezi tu în pandemie, când nu aveai voie să ieși din casă?

Citește și: Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță:„Nu mă așteptam să spui așa ceva…’

Citește și: Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct:’Vrei să faci o crimă?’

Eu m-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin, și i-am zis Cătălinei că eu divorțez! Ea: Păi și unde divorțezi că nu ai voie să ieși din casă? Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă. Și a mai zis: Lasă, stai să treacă pandemia.” a menționat Bobonete în cadrul podcastului pe care îl moderează.

Mihai Bobonete: „Divorțul ăla scurt, de criză”

Mihai Bobonete a continuat să povestească că nici următoarele sale „tentative de a-și face de cap', sub pretextul crizei de 40 de ani, nu au avut succes. Actorul plănuia să plece trei luni de lângă soția sa, apoi să revină și să fac din nou nuntă mare, însă „planurile' i-au fost date peste cap. Una dintre cauze a fost virusul Omicron, apoi a izbucnit războiul, așa că actorul de comedie, la 43 de ani, s-a lăsat păgubaș în privința divorțului.

„Și am făcut 41, nu a trecut criza și i-am zis Cătălinei, că ea era bucuroasă că mi-a trecut: Nu, am făcut 41, dar anul ăsta divorțez. Ea: Unde divorțezi că a venit Omicronul, iar nu ai voie, iar cu mască, iar cu teste peste teste', a povestit Mihai Bobonete, în propriul podcast.

Și zic: Ei, lasă, că-ți promit eu că tot mi-o fac. La 42 de ani, eu îți zic sigur că nu mai există nicio variantă, eu divorțez. Divorțul ăla scurt, de criză, vreo trei luni, și după aia te întorci, faci nuntă iar, ai copii… dar a început războiul și iar nu mai pot. Și acum fac 43 ani și nu mai merge. Nu poți să te duci și să le zici ălora că „am făcut criza bărbatului de 40 de ani la 43 de ani', a mai adăugat actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton