Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihai Bobonete soției lui, de ziua ei de naștere. Cătălina a împlinit 40 de ani: "Voi fi lângă tine..."

 Radulescu Ruxandra
.

Mihai Bobonete i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, Cătălina, cu ocazia zilei de naștere. Povestea de dragoste din Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, a început în urmă cu 30 de ani, pe vremea când erau copii. Acum, Bobonete și Cătălina sunt căsătoriți și au devenit, la rândul lor, părinți. Recent, soția actorului a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, iar prezentatorul și-a manifestat dragostea pentru jumătatea sufletului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, Cătălina, cu ocazia zilei de naștere. Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, sunt împreună de 30 de ani, iar actorul nu a ezitat niciodată să povestească cu drag că și-a întâlnit partenera de viață, în copilărie. Mihai Bobonete și Cătălina sunt o familie minunată alături de fiica și fiul lor. Soția actorului a împlinit 40 de ani, iar Mihai Bobonete și-a manifestat dragostea pentru cea care îi este alături de trei decenii și care i-a dăruit doi copii superbi. Iată cum și-a felicitat Bobonete soția, de ziua ei de naștere!

screenshot-2023-05-24-122757screenshot-2023-05-24-122757

Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihai Bobonete soției lui, Cătălina, de ziua ei de naștere

Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care durează de peste 30 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2003, iar actorul o consideră pe soția lui stâlpul său de susținere. Soția lui Mihai Bobonete a împlinit, recent 40 de ani, iar actorul i-a transmis un mesaj plin de dragoste și recunoștință, pe pagina de socializare.

Citește și: Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță:„Nu mă așteptam să spui așa ceva…

Citește și: Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct:Vrei să faci o crimă?

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea au fost jefuiți în vacanța din Costa Rica: „Ne-a furat telefoanele și nu numai…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Cu ce a înlocuit desenul de pe mână

Bobonete a postat două fotografii, prima o înfățișa pe soția sa, ținând în brațe unul dintre copii, într-un peisaj de vis, pe malul mării. Cea de-a doua imagine arăta un cuplu de bătrâni, care se îmbrățișau. Iată ce a scris Bobonete pentru soția sa.

„La mulți ani, iubito. Voi fi lângă tine pentru încă 40 de ani”

Ce reacție a avut soția lui Mihai Bobonete, când acesta i-a spus că divorțează

Mihai Bobonete este de obicei discret în ceea ce privește viața personală. Actorul a recunoscut mai în glumă, mai în serios, că și-a dorit să divorțeze temporar de soția sa, Cătălina. Totul s-a întâmplat atunci când Bobonete a împlinit 40 de ani și s-a gîndit să experimenteze „criza' prin care trec majoritatea bărbaților la acestă vârstă. Soția lui a avut o reacție cel puțin neașteptată, sfătuindu-și partenerul să mai aștepte.

‘Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani pentru că a venit pandemia. Exact când am făcut 40 de ani a venit pandemia. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, eu n-am putut să mă duc la femei pe banii mei, eu n-am putut să mă tatuez, n-am putut să fac nimic. Unde divorțezi tu în pandemie, când nu aveai voie să ieși din casă?

Eu m-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin, și i-am zis Cătălinei că eu divorțez! Ea: Păi și unde divorțezi că nu ai voie să ieși din casă? Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă. Și a mai zis: Lasă, stai să treacă pandemia.' a menționat Bobonete în cadrul podcastului pe care îl moderează.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton