Câți bani a câștigat Alexandra Ciomag, după 19 săptămâni la Survivor România 2023. A fost eliminată în semifinală

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani a câștigat Alexandra Ciomag, după 19 săptămâni la Survivor România 2023. Alexandra Ciomag a făcut parte din echipa Războinicilor, în competiția din jungla dminicană, însă a reușit să ajungă pânăă în semifinală. În ediția de marți, 23 mai, Alexandra Ciomag a fost eliminată de la Survivor România, prin votul publicul, însă a plecat acasă cu o sumă frumoasă de bani, după cele 19 săptămâni la Survivor România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câți bani a câștigat Alexandra Ciomag, după 19 săptămâni la Survivor România. Fosta „Războinică”, Alexandra Ciomag, a părăsit aseară competiția Survivor România. Concurenta a ajuns până în semifinală, alături de Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. După ce Dan Ursa a obținut totemul de imunitate și a intrat direct în finală, Alexandra Ciomag a obținut cele mai puține voturi din partea publicului, așa că a fost nevoită să părăsească competiția. Fosta concurentă Survivor România se întoarce în România cu o sumă de bani considerabilă, având în vedere că a rezistat 19 săptămâni în jungla dominicană. Iată câți bani a primit Alexandra Ciomag, după ce a concurat la Survivor România!

se-incing-spiritele-in-tabara-razboinicilor-alexandra-ciomag-o-persifleaza-pe-andreea-moromete-esti-penibila_4_size7se-incing-spiritele-in-tabara-razboinicilor-alexandra-ciomag-o-persifleaza-pe-andreea-moromete-esti-penibila_4_size7

Câți bani a câștigat Alexandra Ciomag, după 19 săptămâni la Survivor România 2023

Conform informațiilor, concurenții din tabăra Războinicilor, au primit pentru fiecare săptămână în junglă între 1000 și 1550 de euro. Alexandra Ciomag a intrat în competiția din jungla dominicană, abia din a două săptămână. În total, Alexandra Ciomag a rezistat la Survivor România 19 săptămâni, iar la un calcul simplu, aflăm ca câștigat între 19.000 și 29.450 de euro, notează Fanatik.ro.

Citește și: Finala Survivor 2023 – Live. Cine câștigă Survivor România

Citește și: Cele mai dramatice eliminări de la Survivor România. Ce concurenți au fost descalificați: „O greșeală să vin aici / Nu mai intru pe niciun traseu”

Citește și: Nici pentru Daniel Pavel nu este ușor să prezinte Survivor. Cum l-au afectat filmările și ce spune despre marele câștigător: „Câteva intervenții medicale…' / EXCLUSIV

Iată ce a declarat Alexandra Ciomag, după eliminare:

Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în aici. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige… Pentru mine a fost cea mai frumoasă experiență. Țin minte că în camp am avut curaj să-mi spun punctul de vedere.

Și am spus așa cum cred și cum simt eu. La primele trasee, aveam niște emoții enorme, dar m-au făcut să mă ambiționez și mai tare. Doar în consiliu am aceleași emoții ca la început', a spus Aleaxndra Ciomag.

Foștii concurenți ajung în Republica Dominicană, pentru finala Survivor România

Pe 24 mai 2023, are loc finala Survivor România 2023, iar mii de români află cine va pleca acasă cu marele trofeu, dar și cu suma de 100.000 de euro. Foștii concurenti ai emisiunii au plecat în urmă cu câteva zile spre Republica Dominicană pentru a fi alături de finaliști. Ada Dumitru, Bianca Patrichi, DOC, Gheboasă, Maria Lungu, Robert Moscalu, Kamara, Lucianna, Daria, Andrei Neagu, Codruța, Ionut Iftimoaie, Alina Radi, Crina Abrudan, Alin Chirilă, Mihai Zmărăndescu și Răzvan Danciu ajung în Republica Dominicană, pentr-ași susține preferații.

Aceștia se vor revedea cu fostii colegi eliminati, dar și cu cei rămași in competitie Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Bună dimineața, este 6 dimineața, plecăm spre finala Survivor 2023. Tata ne duce la aeroport, mergem acum să o luăm și pe Bianca. Mi-am luat ugg-urile în picioare, întotdeauna confortabil și lets go', a spus Ada Dumitru pe Instagram Story

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton