Mihai Bendeac suferă de o afecțiune serioasă, de ani de zile: "Iau pastile, îți afectează și creierul"

 Radulescu Ruxandra
.

Mihai Bendeac suferă de o afecțiune serioasă, de ani de zile. Actorul Mihai Bendeac a dat dintotdeauna dovadă de sinceritate, în ceea ce privește viața sa. Fostul jurat de la iUmor a declarat, recent, că suferă de o afecțiune, ce l-a adus în pragul depresiei. Vedeta a mărturisit că suferă de o formă serioasă de insomnie și că nu se poate odihni dacă nu ia pastile. Bendeac a recunoscut că a apelat și la alcool și la substanțe interzise pentru a putea dormi, însă toatea acestea i-au afectat serios sănătatea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac suferă de o afecțiune serioasă, de ani de zile. Mihai Bendec a făcut o mărturisire neașteptată fanilor despre viața sa. Actorul suferă de 14 ani de o formă de insomnie, care s-a accentuat în timp. Fostul jurat de la iUmor este nevoit să ia pastile în fiecare seară, pentru a avea cîteva ore de somn liniștitor. Acesta a menționat că a recurs și la consumul de alcool, pentru a adormi, dar și la substanțe ilegale. Mihai Bendeac nu a ezitat să recunoască că acest stil de viață i-a făcut foarte mult rău și că are zile în care nici nu se poate ridica din pat.

bendeac-1bendeac-1

Mihai Bendeac suferă de o afecțiune serioasă, de ani de zile

Mihai Bendeac este cunoscut pentru personalitatea sa glumeață și comportamentul mereu pus pe șotii. Recent, actorul a făcut o confesiune cât se poate de reală. Fostul jurat de la iUmor se luptă de 14 ani cu o formă de insomnie destul de gravă, care i-a afectat sănătatea. Mihai Bendeac nu poate adormi fără să ia pastile. De asemenea, actorul a recurs câteodată și la alcool pentru a aputea adormi și chiar la substanțe interzise. Toate acestea i-au afectat destul de grav sănătatea. Bendeac a mărturisit că trece adeseori prin episoade depresive și are zile în care nu se simte în stare nici măcar să mânânce.

„De la 22 de ani și până în momentul ăsta eu nu am dormit niciodată fără somnifer, niciodată. Deci, sunt 14 ani, noapte de noapte, și nu sunt de astea somn ușor, levănțică, nu, tată. Ci chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul… După aia, bă, totuși, nu pot să fiu defazat în prima parte a zilei pentru că am luat somnifer. Și atunci, chimicale foarte puternice… dar nu pot să scriu așa pe gol, merge o sticlă de whisky. Da, dar scriu zilnic… Pai da, mă, dar dorm.

Citește și: Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor:„Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat’

Citește și: Cum arăta Mihai Bendeac în tinerețe:„Semeni cu Leonardo DiCaprio’

Pai da, dar mâine o să fiu mahmur. Păi nu, că iau pastile și merg și substanțele interzise. Da, bă, dar și băut, și substanțe interzise și pastile. Da, bă, dar dorm că mâine iar pastile… Am ajuns într-un punct al depresiei, probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, trei sau patru, n-am mâncat nimic„, a scris Mihai Beandeac pe social-media.

Mihai Bendeac nu vrea să se căsătorească niciodată

Mihai Bendeac este un burlac convins și a declarat că nu se va căsători niciodată. Deși a avut relații cu mai multe femei frumoase din showbiz, printre care și Roxana Vancea, actorul nu are de gând să se așeze la casa lui. Bendeac a dat de înțeles că nu ar spune „nu” unei relații serioase, precizând că și singurătatea este tot un viciu la care se renunță destul de greu.

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri: „Am intrat de mână la notar și…

Citește și: Când și cum va naște Cristina Bălan:„Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor. Am fost tratată… / EXCLUSIV

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință', a spus Mihai Bendeac în urmă cu câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton