Iubita lui Dorian Popa își face o nouă operație estetică: ”Nu pot să scap de...”

 Calin Maria Bianca
.

Iubita lui Dorian Popa se pregătește pentru o nouă operație estetică. Nu, nu este o glumă. Așa cum bine știm cu toții, Claudia Iosif, alias Babs, își ține fanii la curent cu fiecare noutate din viața ei. Azi însă a venit timpul pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri. Așa cum era de așteptat, fanii au întrebat-o dacă mai vrea să își facă vreo intervenție estetică. Frumoasa parteneră de viața a cântărețului a venit imediat cu răspunsul afirmativ și cu câteva detalii referitoare la schimbarea pe care vrea să o facă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa și iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se iubesc de mai mulți ani, însă cu toate astea nu au făcut pasul cel mare. Nu, nu pentru că nu au sentimente puternice, ci pentru că sunt bine așa, și fără un act la mijloc. Sunt mereu unul alături de altul și se susțin la cote maxime, astfel că artistul mereu a sprijinit-o chiar și când a venit vorba de operații estetice.

ib-dorian-popa-8ib-dorian-popa-8

Are deja câteva operații estetice, însă consideră că mereu este loc de mai bine. Fără a se sfii, în momentul în care a fost întrebată dacă mai are de gând să își facă și alte intervenții, a venit cu un răspuns afirmativ. Ba mai mult, a dat de înțeles fanilor că se apropie cu pași repezi de această schimbare. De asemenea, a și explicat despre ce este vorba, de fapt.

Citește și: Monica Bîrlădeanu a împlinit 44 de ani. Cum și-a sărbătorit actrița ziua de naștere:„Super experiență'

Citește și: Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Cum i-a surprins Gina Pistol:'Într-adevăr, fără cuvinte'

Citește și: Pe ce a cheltuit Dorian Popa 4 milioane de euro în cinci ani:”Banii investiți se vor întoarce cu profit”

Citește și: În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro:„Prima din România. Va fi o…'

Iubita lui Dorian Popa se pregătește pentru o nouă operație estetică

Claudia Iosif le-a mărturisit fanilor că are de gând să își mai facă o operație estetică. Mai concret, vrea să scape de grăsimea din jurul buricului. Iubita artistului susține că nu poate scăpa de acel surplus de grăsime, astfel că se vede nevoită să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni. Ba mai mult, nu doar că o să scape de partea inestetică, ci o să și aibă 'pătrățele', așa cum și-a dorit de mult timp.

‘Urmează să-mi fac ”pătrățele”. Am niște grăsime în jurul buricului de care nu pot scăpa. Lipo 3D.”, a scris Claudia Iosif pe rețelele de socializare.

Ce operații estetice are iubita lui Dorian Popa

Iubita lui Dorian Popa nu este străină de operațiile estetice. Dacă acum se pregătește să facă Lipo 3D pentru a scăpa de grăsimea din jurul buricului, în trecut a apelat de mai multe ori la astfel de intervenții. Mai concret, nu are doar implant mamar, ci și implant de sprâncene, rinoplastie și liposucție.

Da, am operații estetice. Sunt de părere că întotdeauna trebuie să faci ceea ce te face pe tine fericită. Dacă vrei să schimbi ceva și-l poți îmbunătăți, de ce nu? Am implanturi mamare de vreo 16 ani. Nu am avut nicio problemă, nu am de gând să le schimb decât dacă va fi nevoie, dacă se va întâmpla Doamne ferește ceva sau necesită.'spunea Babs la InstaStory în urmă cu ceva timp.

Dorian Popa, mai multe intervenții estetice

Ei bine, nu doar iubita lui Dorian Popa are o serie de operații estetice. Nici artistul nu a stat departe de cabinetele medicilor esteticieni, astfel că de-a lungul timpului și-a făcut fizicul exact pe gustul său. A apelat de mai multe ori la implantul de păr, însă și la alte intervenții, astfel că nu-i este teamă să recunoască acest lucru.

Vă arăt acum la ce șiretlicuri apelez ca să scap de orele de muncă care se văd direct pe fața mea. Am un complex mic de când eram puști. Nu am mandibula cum îmi doresc, așa că doamna doctor rezolvă.

O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum. În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină’., a spus artistul pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton