Daniel Pavel de la Survivor a avut o relație specială cu regretatul Andrei Gheorghe: "Cu puțin timp înainte de dispariția sa..."

 Dumba Gabriela
.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, a avut o relație specială cu Andrei Gheorghe, despre care a vorbit abia acum. Pentru Daniel Pavel au existat, de-a lungul timpului, mai multe voci care și-au pus amprenta în evoluția sa și i-au marcat drumul în viață. De la părinții săi, până la colegii de pe nave. Iar Andrei Gheorghe este unul dintre acei oameni speciali, căruia îi este recunoscător.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Astăzi sunt exemple pentru cei care urmăresc și apreciază, însă și ei, la rândul lor, au avut oameni care i-au inspirat și îndrumat cu sfaturi, lecții și încurajări. Aceste voci au contribuit la ceea ce sunt acum. Săptămâna aceasta, la Vocea – Jurnal de poveste, de la Pro TV, Daniel Pavel povestește despre cele mai importante voci din viața sa. Andrei Gheorghe este unul dintre oamenii care i-au îmbogățit viața.

65656565

Ce relație a avut Daniel Pavel cu Andrei Gheorghe

Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, a dezvăluit că mai multe voci și-au pus amprenta în evoluția sa și i-au marcat drumul în viață. Una dintre ele a aparținut regretatului Andrei Gheorghe, despre care Daniel Pavel vorbește acum cu admirație și profundă recunoștință.

„Lungile sesiuni de ascultare a vocii celui care se contura ca mag al impactului media pe unde radio, Andrei Gheorghe, au fost adevărate master-class-uri pentru mulți dintre noi.

Mulți ani mai târziu, când am avut șansa unor discuții de neuitat cu el, cu puțin timp înainte de dispariția sa prematură, am revalidat influența sa, prin zâmbetul său cu accente grav-melodioase.

Vocile confraților aflați pe nave vizibile doar pe radare, acele voci auzite pe canalele de comunicație specifice navigatorilor maritimi sau aerieni, sobre, echilibrate, voit-repetive, în engleza Morse, generatoare de calm în cele mai aprige furtuni', spune Daniel Pavel.

Cât de mult a contat pentru Daniel Pavel felul în care Andrei Gheorghe i-a vorbit și cum vocea lui a devenit una dintre cele care i-au îndrumat pașii, aflați aici: Vocea – Jurnal de poveste.

Andrei Gheorghe s-a stins fulgerător la doar 56 de ani. Prezentatorul şi realizatorul de radio şi televiziune a fost descoperit fără suflare în martie 2018, iar dispariția lui subită a întristat întreaga țară.

Citește și:Ce probleme de sănătate are Andreea Bănică:„Credeam că nu mă dărâmă nimic’. Familia artistei a trecut prin aceleași simptome

Citește și:Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o altă femeie în club. Artista era de față:’Efectiv fierbeam’

Citește și:Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, după ce instanța a admis cererea de divorț:'Scuze că nu te caut când…'

Andrei Gheorghe și-a presimțit moartea

Andrei Gheorghe parcă știa că va muri. Mai exact, pe pagina de  Facebook a lui Andrei Gheorghe, prietenii povesteau că omul de radio și-ar fi presimțit moartea.

Unul dintre internauți comenta, la vremea aceea: Când am citit știrea, mi-a trecut prin cap un singur moment: eram mulți cu salvamarii în Neptun, pe plajă, el stătea rezemat de o motocicletă, nu mai știu a cui era, și s-a trezit brusc:  Bă, tu știi că oamenii mai și mor? Așa din senin, fix aia mi-a trecut prin cap. Dumnezeu să îl odihnească!', iar un alt prieten virtual a completat: Zicea: Și dacă am băgat 2 pachete azi, ce? Oricum nu apuc 60… Din păcate a avut dreptate'. 

Un alt moment în care jurnalistul a vorbit despre moarte a fost cu doi ani înaintea morții sale, într-un interviu pe site-ul Reditt, acolo unde le răspundea la întrebări utilizatorilor.

La întrebarea „Dacă tot suntem la interviu, unde te vezi în cinci ani?', Andrei Gheorghe a răspuns: Mort'.

În plus, Andrei Ghoerghe a postat unm esaj pe Facebook, la sfârșitul anului trecut, în care mărturisea că se simte obosit, lăsând de înțeles că se simțea rău în ultima perioadă.

Sunt obosit. Am fost generația de sacrificiu' şi am crezut ca după un drum lung şi greu o să ajungem într-o poiană cu soare şi flori. Dar nu a fost așa. Drumul nu ducea nicăieri şi într-o zi sătui de foame şi mizerie ne-am revoltat, ne-am ucis conducătorii şi am crezut că după un alt drum lung şi greu o să ajungem la malul unei ape dulci (…). Sunt obosit și drumul nu se mai zărește', era mesajul jurnalistului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton