Mihai Albu e pregătit să se însoare cu iubita lui: „Chiar mă văd căsătorit. E un pas firesc într-o relație care funcționează”

 Radulescu Ruxandra
.

Mihai Albu e pregătit să se însoare, după ce și-a făcut o nouă iubită. Mihai Albu, declarații surprinzătoare despre relația cu actuala iubită, Ena. Mihai Albu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de încălțăminte și fostul soț al Iuliei Albu, iubește din nou. Cea care l-a cucerit este medic chirurg cardiolog, iar Mihai Albu a mărturisit că mariajul este o evoluție firească într-o relație. Acesta are intenții serioase cu actuala parteneră, chiar dacă nu sunt de mult timp împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu e pregătit să se însoare, după ce și-a făcut o nouă iubită. Mihai Albu a divorțat în urmă cu câțiva ani de Iulia Albu, cei doi având împreună o fiică în vârstă de 13 ani. Designerul a avut câteva bătăi de cap cu fosta soție, dar situația sa amoroasă a devenit mult mai senină, după ce a întâlnit-o pe Ena. Tânăra este chirurg cardiolog și are o înfățișare de model. Cei doi sunt împreună de câteva luni și se înțeleg de minune. Mihai Albu a declarat că nu ar spune „nu” unei căsătorii cu actuala iubită.

img-39img-39

Mihai Albu e pregătit să se însoare, după ce și-a făcut o nouă iubită

Mihai Albu este fericit în noua sa relație. După o perioadă destul de lungă, în care designerul nu s-a afișat cu nicio parteneră, a întâlnit în sfârșit o femeie pe gustul său. Mihai nu s-a orientat către o personalitate din showbiz, sau din lumea modei. Cea care a reușit să-l seducă are una dintre cele mai dificile profesii din lume, este chirurg cardiolog. Nu e de mirare că Ena a câștigat admirația și respectul lui Mihai Albu, după doar cinci luni de relație. Designerul a recunoscut că se vede căsătorit cu iubita sa.

Citește și: Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita lui. De ce nu s-au mutat încă împreună: „Sunt și unele lucruri complicate'

Citește și: Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei lui Mihai Albu: „Doamna pare o persoană…'. Creatorul de pantofi are planuri de căsătorie

Citește și: Adrian Stroe, adevărul despre Chefi la Cuțite, după ce a pierdut finala: „Știam că nu o să câștig”

Citește și: Cântărețul de muzică populară Vlăduț Sărmaș s-a călugărit, la 25 de ani: „Asta simte, să meargă la mănăstire, ca o chemare' / EXCLUSIV

Nu mi-e teamă de o nouă căsătorie, cu persoana potrivită e ceva benefic. Căsătoria este un pas firesc într-o relație care funcționează, nu sunt reticent, chiar mă văd căsătorit din nou. Noi suntem de 5 luni în relație, suntem încă la început, vom vedea cum vor evolua lucrurile. Ena are picioare frumoase, toată lumea zice, dar nu merge la sala de sport. Stă mult la spital, operează, este medic chirurg cardiolog. Am fost și eu la control, la ea, la cabinet.', a mențioonat Mihai Albu pentru Playtech.

Mihai Albu are dificultăți din cauza crizei economice

Afacerea cu încălțăminte a lui Mihai Albu a fost afectată serios de criza economica. Prima dată pandemia a generat scăderea vânzărilor, apoi războiul din Ucraina a cauzat creșterea prețului la materie primă. Designerul a reușit să-și păstreze optimismul și să se adapteze. Acesta creează mai mult încălțăminte sport, care este mult mai căutată, în contextul actual.

Afacerea cu încălțăminte a mers mai anevoios, după pandemie, există o oarecare reticență, e loc de mai bine. Am vorbit și cu cei care fac haine, lumea nu-și prea mai cumpără, acum sunt alte priorități. M-am adaptat mereu vremurilor, de câțiva ani am făcut și modele sport. Deși au crescut foarte mult prețurile, la energie, la gaze, la materiale, eu nu am scumpit nimic', a precizat Mihai Albu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton