Adrian Minune și Cati Simionescu, despre sarcina fiicei lor, Adriana. Ce spun despre sexul bebelușului: "Am văzut o ecografie, au zis că este..."

 Dumitrache Laura
.

Adrian Minune și Cati Simionescu, despre sarcina fiicei lor, Adriana. Adrian Minune și Cati Simionescu vor deveni bunici pentru a doua oară. Fiica lor cea mică, Adriana, este însărcinată pentru prima oară. Manelistul și soția lui au făcut primele declarații despre sarcina fiicei lor, fiind extrem de fericiți că în curând își vor strânge în brațe nepoata sau nepotul. Mai mult, Adrian Minune și Cati au vorbit și despre sexul bebelușului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune și Cati Simionescu, despre sarcina fiicei lor, Adriana. Adriana Simionescu este însărcinată pentru prima dată, iar la anul își va strânge în brațe bebelușul. Fiica lui Adi Minune este în a 12-a săptămână de sarcină , iar totul decurge foarte bine. Cati Simionescu este foarte mândră de fiica ei și se bucură de această perioadă împreună cu Adriana.

cati si adi minunecati si adi minune

Adrian Minune și Cati Simionescu au vorbit despre sarcina Adrianei, dar și despre ce va avea ea, fată sau băiat. Manelistul își dorește ca fiica lui să aducă pe lume o fetiță, în timp ce soția sa își dorește un nepotel. Cei doi mai au o nepoată din partea lui Karmen, în vârstă de patru ani.

Citește și: Cum se simte Adriana Simionescu în primul trimestru de sarcină:”Primul trimestru e cel mai greu”

Citește și:Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț:„Nu există relație fără certuri'

Citește și:Carmen Brumă a spulberat cel mai popular mit despre slăbit:”Nu este despre ce să mâncam…”

Citește și:Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit cu Cătălin Șerbănescu.Primele imagini de la cununia civilă

Adrian Minune și Cati Simionescu, despre sarcina fiicei lor, Adriana

Adrian Minune și Cati Simionescu sunt extrem de fericiți. Fiica lor cea mică, Adriana, este însărcinată, iar anul viitor va aduce pe lume primul său copil. Artistul și soția lui au vorbit despre sarcina Adrianei și sunt extrem de bucuroși că vor deveni bunici pentru a doua oară. Fiica lor cea mare, Karmen, a născut în 2019 o fetiță minunată.

Cântărețul de manele a vorbit și despre sexul bebelușului. „Adriana mea, fetița mea scumpă este gravidă. Are tot ce îi trebuie, nu îi lipsește absolut nimic, are… doar laptele de pasăre dacă și l-ar dori, cred că l-ar avea. Ce vreau Dumnezeu (n.r.: dacă să fie fată sau băiat). Am văzut o ecografie, ei au zis că este băiețel, dar eu zic să o să fie fată',a declarat Adi Minune pentru XNS.

Cati Simionescu:”Îmi doresc să fie băiețel”

Cati Simionescu este foarte mândră de fiicele sale. După ce Karmen i-a dăruit o nepotică în urmă cu patru ani, acum așteaptă ca Adriana să devină mamă pentru prima oară. Cati a primit cu mare bucurie vestea că fiica ei cea mică este însărcinată. Întrebată ce și-ar dori să fie, soția lui Adrian Minune a mărturisit că și-ar dori să aibă un nepoțel.

„Adriana are 12 săptămâni, este foarte bine, nu are grețuri, se simte bine. Ea muncește, tocmai a lansat o piesă. Este foarte fericită. Am primit cu bucurie vestea că este însărcinată, atâta timp cât este vorba de un nou suflet între noi, cu bucurie și cu fericire în suflet, că mai pot să mă bucur de încă un nepoțel. Nu știu ce va fi, eu îmi doresc să fie băiețel, dar dacă e să fie fetiță, să fie sănătoasă, să vină bine, să aibă Dumnezeu grijă de ea', a spus Cati Simionescu.

Adrian Simionescu va deveni mamă pentru prima oară

Adriana Simionescu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Nicu, iar anul viitor vor deveni părinți. Cei doi trebuiau să se căsătorească anul trecut, dar au amânat marele eveniment. Adriana și logodnicul ei plănuiesc să facă nunta și botezul în același timp. Cati Simionescu a dezvăluit că fiica ei se bucură de aceste momente unice din viața ei.

„Adriana preferă să se bucure foarte mult de ceea ce are în momentul de față, de ceea ce trăiește acum. Pe la 5 luni de sarcină vom vedea și dacă este fetiță sau băiat, dar până atunci suntem rezervați', a mai spus mama Adrianei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton