Mihaela Rădulescu - La aproape 50 de ani este în formă maximă VIDEO

 Florentina Liutic
.

Emisiunea Fort Boyard' a început aseară la Pro TV, iar prima echipă care a trebuit să facă faţă probelor a fost formată din Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Corina Bud, Vlad Logigan şi Adrian Nartea.

La cei aproape 50 de ani ai săi, Mihaela Rădulescu s-a descurcat incredibil de bine, vedeta reuşind să faca faţă unor probe extreme şi să-şi învingă din nou limitele.

Una dintre probele care le-a tăiat răsuflarea telespectatorilor a fost aceea în care Mihaela Rădulescu a trebuit să traverseze Fort Boyard pe sârmă. Ea a fost legată cu sfori de siguranţă şi a povestit pe Facebook cum s-a desfăşurat proba.

Vedeta a dat detalii din culise, precizând că s-a filmat făra repetiţii, fără duble sau trucaje, însă concurenţii au fost tot timpul în siguranţă.

„Curajul e calitatea aia vitală, care te ajută la orice în viaţă – de la primul sărut până la făcut alegerile majore, alea cu care trebuie să trăieşti, ştiţi voi, meserie, casă, căsătorie, pasiuni, prieteni, schimbări de macaz. Ne-am unit forţele într-un show care a făcut istorie, Fort Boyard, şi ne-am probat curajul, dar şi echilibrul psihic, limitele, îndrăzneala de a face trăznăi şi de a lupta în echipe pentru aceeaşi miză. Am iubit show-ul ăsta dintotdeauna şi am avut emoţii când am păşit în fort, îl ştiam pe de rost. Am filmat ca în direct, fără repetiţii, fără duble, fără trucaje, dar mereu în condiţii de siguranţă, mai ales la probele extreme. Nu mi-a ieşit tot, dar când am simţit că în mâinile mele stă soarta echipei, am învins. Sau mi-am învins nişte limite şi am mai aflat câte ceva grozav despre mine şi despre cei cu care am făcut echipă, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Prestaţia sa din show a fost extrem de apreciată e fanii săi, care au felicitat-o pentru felul în care s-a descurcat.

„You are the Best! M-ai impresionat! Băieții răi au toate motivele sa fie mândri de tine și să te iubească', „Wwooowww….Mihaela am avut lacrimi in ochi la aceasta proba…ptr emotiile transmise..doamneee te iubesscccc….esti taree!'

 


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton