Alexander Skarsgård - totul despre sex-simbolul care a sărutat-o pe Nicole Kidman de față cu soțul ei la Premiile Emmy 2017

 Popescu Alexandra
.

Pe Alexander Skarsgård (41 ani) o lume întreagă îl ştie din serialul „True Blood, unde l-a interpretat pe vampirul Eric Northman.  De atunci, l-am mai văzut în „Legenda lui Tarzan, iar mai nou, în „Big Little Lies. Ce să mai, carismaticul suedez este hotărât să cucerească Hollywood-ul.

SĂRUT CONTROVERSAT: La Premi­ile Emmy de anul acesta, toate privirile au fost pe Alexander Skarsgård. Și nu doar fiindcă a câștigat trofeul pentru „cel mai bun actor în rol secundar într-o mi­niserie sau film de televiziune cu rolul său din „Big Little Lies, ci datorită mo­mentului de dinainte. În timp ce actorul suedez se îndrepta spre scenă pentru a-și ridica premiul, s-a oprit să-și îmbrățișeze colegii alături de care joacă, însă atunci când a ajuns în dreptul lui Nicole Kid­man, soția sa din serial, nu a primit doar o îmbrățișare ca semn de felicitare, ci și un sărut pe buze. Asta în ciuda faptului că în sală se afla și Keith Urban, soțul actriței, care a fost martorul celui mai hot moment al serii.

FAMILIE CELEBRĂ: Pentru cei care nu știu, Alexander este fiul actorului suedez Stellan Skarsgård și face parte dintr-o fa­milie cu mulți frați, șapte mai exact, Ale­xander fiind cel mai mare dintre aceștia. Chiar dacă tatăl său este un actor foarte cunoscut de la Hollywood, Alexander nu a crescut în preajma reflectoarelor. Curiozitatea din spatele acestei meserii l-a făcut să-și înceapă cariera de actor la 8 ani, dar a renunțat la vârsta de 16 ani, fiind speriat de presiunea celebrității.

UN TÂNĂR REBEL: Puțin rebel, în adolescență a renunțat și la colegiu, alegând să se înroleze în armată, unde s-a alăturat unității antiteroriste de pușcași marini din Suedia. „Pentru mine a fost doar o pro-vocare personală. Sunt foarte fericit că am făcut-o, deși a fost greu, declara acesta. În 1997, dorința lui de a se în­toarce la actorie a devenit tot mai pu­ternică, așa că s-a înscris la Școala de Teatru Marymount, din New York. Doi ani mai târziu, a revenit în Su­edia, unde a devenit cunoscut, atât în producții TV, cât și în cinema. Și totuși, faima internațională este mai atrăgătoare decât cea natală, așa că a zburat în L.A., unde a început să dea probe pentru diverse roluri. A debutat în 2001 cu „Zoolander, dar a dat lo­vitura cu producția HBO „Generation Kill, în 2008, și a devenit cunoscut datorită rolului din „True Blood, unde îl interpretează pe vampirul sexy Eric. Cu siguranță l-ai remarcat și în videocli­pul piesei „Paparazzi al lui Lady Gaga, videoclip în care cei doi se și sărută.

SEX-SIMBOL: Alexander are 1,94 m înălțime și impune respect nu numai datorită aspectului său fizic. Este un bărbat pe care îl remarci și datorită privirii sale magnetice. Fanii îi spun „Skarsbrow, porecla referindu-se la modul incredibil de sexy în care Alexan­der își ridică sprânceana stângă, iar ochii săi de un albastru-verzui au făcut nenu­mărate victime: Amanda Seyfried, Kate Bosworth, de care s-a despărțit în 2011, și modelul Anne Vyalitsyna sunt doar câte­va dintre celebritățile cu care Alexander s-a iubit în trecut. În prezent, cea care se bucură de atenția lui este Alexa Chung, cu care are o relație încă din 2015. De altfel, Alexander este un adevărat sex-simbol, fiind votat de șase ori drept „Cel mai sexy bărbat din Suedia.

ADINA VÎLCEA Foto HEPTA

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton