Cum este relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, după 9 ani: "Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru"

 Dumba Gabriela
.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu model, chiar dacă neconvențional, de mai bine de nouă ani. Nu sunt căsătoriți, dar trăiesc ca soț și soție și nu doresc să complice relația frumoasă pe care o au de atâta timp. Recent, Mihaela Rădulescu a dat câteva detalii din culisele relației sale cu Felix.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Mihaela Rădulescu a povestit în revista VIVA! care sunt avantajele unei relații la distanță. Vedeta ne-a declarat că se poate și astfel, cu „reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite”.

78978-178978-1

Mihaela Rădulescu, despre relația Felix Baumgartner, după 9 ani

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare', a recunoscut Mihaela Rădulescu.

'Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime', a recunoscut Mihaela Rădulescu în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei, Ayan, care studiază în America:„M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu îl aduce Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner în România:'Aici e un teren minat'

Citește și: Cristina Cioran a vorbit despre a doua sarcină, la 45 de ani:'Mi-ar plăcea încă o fetiță'

Mihaela și Felix sunt dovada vie că dragostea adevărată nu durează doar trei ani. Se iubesc la fel ca-n prima zi, profită din plin de timpul petrecut împreună, iar cuplul lor funcționează chiar și când se află distanță.

„Întotdeauna există o poveste, dar unele e mai bine să fie ținute în privat. Bucurați-șă de a voastră!', a scris Mihaela Rădulescu la una dintre fotografiile cu Felix, iubitul ei parașutist și cascador.

Cum funcționează relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Deși sunt mereu ocupați, Mihaela și Felix reușesc să se revadă în diverse locuri.

„Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc.

Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc’, ne-a povestit Mihaela Rădulescu anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton