Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial. Ce se întâmplă cu cei doi copii

 Laciu Andreea
.

În sfârșit, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în mod oficial! Au trecut deja câțiva ani de scandaluri, acuzații reciproce și amânări, dar inevitabilul s-a produs, în cele din urmă. Astăzi, cei doi foști parteneri de viață s-au prezentat în fața instanței și au ajuns la un rezultat. Vestea este cu atât mai surprinzătoare cu cât, data trecută, afaceristul a spus că el nu este dispus să divorțeze de mama copiilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au format pentru o perioadă destul de lungă de timp unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din showbiz. Din căsnicia lor, au venit pe lume doi băieți adorabili. Din păcate însă, când iubirea a ajuns la final, au apărut reproșurile reciproce, acuzațiile grave și scandalurile publice. Se pare că au reușit totuși să ajungă la un consens, poate chiar de dragul copiilor, care au suferit cu siguranță foarte mult în această perioadă.

claudi12claudi12

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat

Cei doi foști soți sunt iar liberi, în mod oficial. Claudia a revenit și în acte la numele de Pătrășcanu, renunțând la numele de familie al fostului ei soț. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor întâlni încă o dată în ziua de 3 noiembrie, pentru că trebuie să se stabilească și domiciliul celor doi copii, conform Spynews.

„Vreau să plec cât mai repede către Constanța, mă simt obosită, atât. În schimb, sunt ok.
M-am plictisit să vin să fac drumurile acestea, să vin și să stau aici până la 10 noaptea. Divorțul nu s-a terminat pentru că nu a vrut Gabi Bădălău la termenul anterior, poate vrea astăzi”
, a spus Claudia Pătrășcanu, înainte să intre în sala de judecată.

„Îmi doresc din tot sufletul și cred că da”, a spus și Gabi Bădălău, tot la Antena Stars.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre apariția alături de Gabi Bădălău, în prima zi de școală a copiiilor lor: „Copiii au nevoie de ambii părinți”

Citește și: Ce relație are Iulia Vântur cu părinții lui Salman Khan, iubitul ei: „Tatăl lui este o legendă”

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu soacra: „O mamă trebuie să crească un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”

Citește și: AMI s-a întors traumatizată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Am avut și primul atac de panică acolo”

Ce s-a întâmplat după ce au ieșit din sala de judecată

Când a ieșit din sala de judecată, Gabi Bădălău le-a spus jurnaliștilor că fosta lui soție venise la proces cu niște notificări împotriva lui, dar și cu diverse mesaje menite să îi pună lui piedici. Cu toate acestea, s-au înțeles până la urmă și au divorțat.

Claudia Pătrășcanu a ieșit foarte veselă din sala de judecată și cânta despre dragoste. După ce a dezvăluit că a revenit la numele anterior, a mai adăugat și că speră ca ea și fostul soț să se înțeleagă mai bine de acum încolo. Mai mult decât atât, inclusiv avocatul lui Gabi Bădălău a menționat în instanță că ar fi o variantă ca acesta să se mute și el în Constanța, ca să fie alături de cei mici.

„Domnul Bădălău a fost întrebat de doamna președintă ‘Domnul Bădălău, durează câteva secunde, doriți să divorțați?’ și a spus că nu. Doamna avocată a domnului Bădălău e pusă de părinții acestuia să țină procesul până îmbătrânesc eu. Nu-l vrea pe domnul Bădălău însurat cu altcineva și mă țin așa legată mult și bine.‘, a declarat Claudia Pătrășcanu recent, la ultima înfățișare, pentru Xtra Night Show. Se pare că acum artista poate răsufla ușurată, căci este iar o femeie liberă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton