Mihaela Rădulescu a certat-o pe Viviana Sposub, la Ferma: „Nu vrea decât să fie perfectă la televizor”

 Lupescu Anca
.

S-a lăsat cu reproșuri și vorbe grele la adresa Vivianei Sposub, la Ferma. Cea care a certat-o pe iubita lui George Burcea a fost chiar Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, care i-a reproșat asistentei tv că nu participă la sarcini și nu se implică la fel ca ceilalți concurenți în treburile de la Ferma.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a fost mustrată de Mihaela Rădulescu, asta pentru că tânăra se eschivează de la muncă și eforturile ei sunt concentrate exclusiv spre imaginea ei în fața camerelor de filmat. Spre deosebire de alți concurenți care au venit puși pe treabă la Ferma, Viviana este cea care nu își ajută colegii și este preocupată doar să pară perfectă pentru telespectatori.

Mihaela Rădulescu, despre Viviana Sposub: „Nu vrea decât să apară perfectă la televizor'

Pe tema mâncării au fost diverse dispute și cuvinte grele aruncate între concurenți. Fiind un subiect sensibil pentru că mâncarea este puțină în Ferma, acesta lucru stârnește deseori scandaluri. De data aceasta, subiectul a fost mămăliga în care fermierii au găsit viermi și a continuat cu comportamentul Vivianei Sposub.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

Viviana a mâncat uite așa o farfurie (n.r.: cu vârf) cu brânză și cu zacusca. Și George nu și-a pus, și-mi pare rău că nu e aici, problema e că trebuie să mai dăm și la alții o gură de zacuscă', a declarat Mihaela Rădulescu.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace’/ EXCLUSIV

Mi-a scăpat o seară și uite că s-a întâmplat ca Mihaela să mă vadă și uite că am ajuns să fiu certată la masă, de față cu toată lumea', a explicat Viviana Sposub în cadrul unui testimonial.

Iar când se afla în mijlocul discuției aprinse cu prezentatoarea de la Pro TV, ea întrebat: Iar eu sunt un om rău?'.

Mihaela Rădulescu i-a explicat punctual unde a greșit ea și iubitul său, actorul George Burcea:

Citește și: A murit Prințul Azim, fiul sultanului din Brunei.Avea 38 de ani

 Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și La Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. „Pe Viviana o doare la bască de mâncarea noastră, a tuturor!'. Doi: Viviana nu participă la nimic, toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja, din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor'.

George Burcea către Viviana Sposub: „Ești drogul meu neinterzis”

Citește și: Ce fac George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu COVID-19, în izolare:„Nu vedem filme de dragoste, facem noi destulă’

viviana-sideviviana-side

George Burcea a copleșit-o pe Viviana Sposub cu o declarație de dragoste pe rețelele de socializare. A postat un story cu o poză în care iubita sa apare gânditoare privind un apus de soare de pe acoperiș.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace’/ EXCLUSIV

Ca melodie de fundal, el a ales Drogul Meu Neinterzis’ a lui Connect-R cu Nane, iar versurile spun totul.

Noi suntem droguri / Nici măcar nu ne placem, dar ne place ce facem / Noi suntem droguri / Nici măcar nu vorbim, de ce să vorbim că deja ne simțim / Droguri /  Tu și cu mine, facem un rău care ne face bine / Uuu… și nici legea firii nu poate să pună cătușe iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton