Cel mai îndrăgit cuplu de la Mireasa, scene fierbinți sub plapumă: „Era leșinată, după ce...”

 Lupescu Anca
.

Mădălina și Radu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Mireasa. Cei doi au apărut în ipostaze romantice duminică, însă fanii emisiunii au lansat acuzații și critici pentru oficialii emisiunii, asta din cauza a câtorva detalii rușinoase pe care le-au observat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina și Radu sunt cei mai votați concurenți din show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe. Cei doi s-au plăcut încă din prima zi în care au pășit în emisiune, iar la scurt timp au decis să formeze un cuplu. Se pare că ambii au știut cum să ajungă la inimile celor de acasă și au devenit favoriții publicului, ei fiind mereu pe primul loc la voturile telespectatorilor.

Mădălina și Radu, atingeri interzise în văzul tuturor?

Radu a cerut-o de logodnică pe Mădălina în fața tuturor. Ca doi tineri îndrăgostiți, Mădălina și Radu petrec foarte mult timp împreună, iar duminică, cei doi au fost protagoniștii unor scene romantice sub pătură, dar care nu au fost văzute cu ochi buni de fani. 

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

Ar fi existat și atingeri interzise între cei doi iubiți, cel puțin asta susțin cei de acasă, care au început să lase comentarii pe pagina de Facebook a emisiunii. Unul dintre mesaje este următorul:

maxresdefault-2-2maxresdefault-2-2

'Cum de îi lăsați pe ăia să stea sub pătură amândoi? Ați văzut cum s-au satisfăcut reciproc? Sunt favoriții voștri de le permiteți orice ăstora? Rușine pentru că permiteți așa ceva. Azi, Mandolina voastră era leșinată în brațele lui Racanel, după ce a satisfăcut-o. Rușine să vă fie pentru că promovați asemenea p*****e la tv.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace’/ EXCLUSIV

O să spuneți că sunt tineri. Așa, și? Au știut unde vin, așa că se pot abține. Dar dacă sunt favoriții voștri, e de înțeles, le permiteți orice. Măcar să le aduceți prezervative pentru protecție sau poate vreți un nepoțel?', a scris o internaută pe pagina de Facebook a emisiunii. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton