Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat: "Este un capitol încheiat". Ce se întâmplă cu cei doi copii

 Oana Pantazi
.

Fosta solistă de la Class, Mihaela Cernea, și Costin Craioveanu au divorțat. După, ce în luna martie, artista a anunțat că a depus actele în vederea desfacerii căsătoriei, iată că acum cei doi nu mai formează o familie nici în acte. Iată ce decizie au luat judecătorii în privința custodiei celor doi copii ai cuplului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat, după ce, în urmă cu câteva luni, conflictul dintre ei a ținut multă vreme prima pagină a publicațiilor. La începutul anului, pictorul a primit ordin de restricție și, mai mult, s-a ales și cu dosar penal. Recent, căsătoria acestora a luat sfârșit, după ce, în luna martie, Mihaela Cernea a depus actele de divorț.

Mihaela-Cernea-si-Costin-Craioveanu-au-divortat-Mihaela-Cernea-si-Costin-Craioveanu-au-divortat-

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat

Vestea despărțirii dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu a luat prin surprindere pe toată lumea la vremea respectivă, cu atât mai mult cu cât cei doi păreau a forma un cuplu sudat. Iată că, la scurt timp, aceasta a fost urmată de un scandal în toată regula, după ce fosta mem„bră a trupei Class a obținut ordin de restricție împotriva soțului ei. Iată însă că, la 6 luni de la depunerea cererii de desfacere a căsătoriei, Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat.

Reținută în declarații, Mihaela Cernea a confirmat totuși divorțul.

„E adevărat. Dar nu comentez nimic', a dezvăluit artista pentru FANATIK.

Citește și: Ce afacere are Mihaela Cernea. Cu ce se ocupă cântăreața de la trupa Class, în plin divorț de pictorul Costin Craioveanu: „Căutam un loc unde…'

Citește și: Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV:„Trebuie să mai demonstreze și alții’

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei.Momentul care a făcut-o pe sora lui Culiță Sterp să plângă

Citește și: Ce interdicție au fiicele Alinei Sorescu de la Alexandru Ciucu, în timpul procesului de divorț: „Nu pot participa…'

La rândul său, și Costin Craioveanu a confirmat divorțul.

„A fost acum o săptămână. Mai durează nu știu cât, o lună până dau ăștia răspunsul. Habar nu am. Nu știu cum dau sentința, mai durează o lună, o lună jumătate. Da (n.r. – am semnat), dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Este un capitol încheiat. Asta e', a declarat pictorul pentru aceeași sursă.

În ceea ce privește custodia copiilor, acesta a spus că va fi împărțită, urmând ca ambii părinți să se ocupe de creșterea și educația lor.

„Custodie comună, ne ocupăm ambii de copii. Stăm unii lângă alții, nu avem nicio… suntem civilizați', a mai adăugat Costin Craioveanu.

Mihaela Cernea a obținut ordin de restricție după ce a fost bătută de soț

Recent, Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat, dar problemele dintre ei apăruseră de mai multă vreme. Din luna ianuarie a acestui an Costin Craioveanu avea ordin de restricție care nu îi permitea să se mai apropie de soția lui la mai puțin de 200 m, după ce acesta ar fi agresat-o în repetate rânduri. Acest lucru a ieșit la iveală în momentul în care soțul artistei s-a urcat la volan în stare de ebrietate și, în proximitatea casei unde locuiesc soția și cei doi copii ai lor, Leia (14) și Leon (17), a făcut accident, avariind două mașini. Polițiștii sosiți la locul accidentului au descoperit astfel că pe numele acestuia fusese emis și un ordin de restricție.

Scandalul iscat a scos la iveală faptul că soțul Mihaelei Cernea se afla în atenţia Poliției încă de la începutul acestei luni, când Mihaela Cernea a cerut ordin de protecţie împotriva lui, deoarece a agresat-o fizic. Ordinul de restricţie a fost emis pe data de 20 ianuarie, iar decizia dată de instanță instanţei nu-i permitea lui Costin Craioveanu să se apropie la mai puţin de 200 de metri soţia sa. Acesta a fost obligat și să facă psihoterapie la Centrul de Asistenţă al Agresorului din sectorul 5, timp de 3 luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton