Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic: „Te iubesc mult de tot, mor după tine”. Cum a reacționat Eva

 Laciu Andreea
.

Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic. Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D, a avut o reacție neașteptată după ce s-a întâlnit din întâmplare cu o vedetă din România în trafic. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune și are numeroși fani, dar și ea este admiratoarea unor nume cunoscute din showbiz. Printre cei pe care îi adoră se numără și Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic. Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D a dat din întâmplare în trafic de mașina în care se afla Cătălin Măruță, împreună cu cei doi copii, Eva și David. Cu această ocazie, Denise Rifai și-a exprimat public dragostea și admirația pentru Eva Măruță. Fiica prezentatorului și a Andrei este foarte activă în mediul online, acolo unde este urmărită inclusiv de vedeta de televiziune.

denise-rifai-1denise-rifai-1

Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic

Cătălin Măruță era pe drum, în mașină, cu cei doi copii. La un semafor, s-a nimerit fix lângă Denise Rifai, care își conducea automobilul personal. Prezentatoarea de la Kanal D a observat asta și a intrat în vorbă cu „rivalul” ei de la Pro TV.

„Denise Rifai: Domnul Măruță care face un ce?

Cătălin Măruță: Un story! Deci ne-am întâlnit în trafic cu frumoasa Denise Rifai…

Denise Rifai: Mă rog, azi nu știu cât de frumoasă sunt… Ai niște copii superbi, dar eu sunt fana Evei. Eva, vreau să te văd, te iubesc mult de tot, iubita mea! Mor după tine, ești viața mea! Vă pup mult. Eva, te iubesc”, au început cei doi discuția, în timp ce așteptau în mașini la semafor.

Citește și: Cum face Denise Rifai economie la facturile de energie electrică și gaze: „Avem atât de multe soluții'

Citește și: Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale.Culiță Sterp, reacție surprinzătoare când a văzut darul: „A furat seiful'

Citește și: Cum a reacționat Eva Măruță după ce a văzut-o pe Andra fără inelul de logodnă pe deget:„Trebuie să refaceți'

Citește și: Ce defecte are Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, în opinia lui Betty, fiica ei vitregă: „Ea știe, mereu îi spun'

Eva Măruță, supărată foc după ce tatăl ei a complimentat-o pe vedeta Kanal D

După schimbul reciproc de complimente dintre Cătălin Măruță și Denise Rifai, Eva a fost foarte supărată și l-a certat pe tatăl ei. Fetița a susținut că acesta are dreptul să spună doar despre Andra că este frumoasă, conform Impact.ro.

„Eva Măruță: Să te mai aud odată că zici că o fată e superbă.

Cătălin Măruță: Dar chiar e superbă! E Denise Rifai. Spune sincer, nu e superbă?

Eva Măruță: E mai frumoasă decât mama? Nu!

Cătălin Măruță: Dar nu e competiție! Denise, chiar ești o femeie superbă!

Eva Măruță: Alo, sunt aici!

Cătălin Măruță: Dar am pitbull-ul ăsta cu mine, care orice zic are impresia că nu e bine.

Eva Măruță: Și chiar am dreptate. Orice spui nu e bine. Și închide filmarea să te cert odată!', s-au contrazis cei doi, în vlogul postat pe Youtube.

Cum a reacționat Andra, după ce a fost apărată de Eva

Atunci când a realizat că nu o scoate la capăt cu Eva, Cătălin Măruță a sunat-o chiar pe Andra, ca să o întrebe ce opinie are despre Denise Rifai.

„Cătălin Măruță: Uite, ne-am întâlnit în trafic cu Denise Rifai și am spus că e o femeie superbă, dar Eva m-a certat. Ce zici, mami, cum e Denise Rifai?

Andra: Este o femeie foarte frumoasă. Cred că Eva își iubește foarte mult mama și de aia a zis așa, dar mami nu se supără.

Eva: Și eu zic, chiar era frumoasă, purta și diamante pe gât”, s-a încheiat dialogul dintre cei trei, în legătură cu Denise Rifai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton