Micutzu, despre lupta cu depresia și bătaia de pe Calea Victoriei: "Regret că m-am întors. Trebuia să..."

 Dumba Gabriela
.

Micutzu, noi detalii despre lupta cu depresia și bătaia de pe Calea Victoriei. Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu pentru publicul larg, este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie, iar cel mai recent film în care joacă este Teambuilding, care se bucură deja de mare succes în cinematografe. Acum câțiva ani, Micutzu a luptat cu depresia, iar vara trecută a fost implicat într-o bătaie pe Calea Victoriei din București. Ce spune acum Micutzu despre aceste momente din viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Micutzu, noi detalii despre lupta depresia și bătaia de pe Calea Victoriei. Consacrat de mai bine de 10 ani în stand-up-ul românesc, Micutzu (36 de ani) a abordat constant și zona de film. Cel mai recent proiect al său este comedia Teambuilding, în care deține cel mai important rol al său de până acum.

101068644_10157036476517007_1313722576203153408_n101068644_10157036476517007_1313722576203153408_n

Micutzu, noi detalii despre lupta cu depresia și bătaia de pe Calea Victoriei

Micutzu a mărturisit că în urmă cu ceva ani s-a confruntat cu o depresie majoră din cauza faptului că grupul din care făcea parte a trebuit să se rupă, iar fiecare a trebuit să meargă pe drumul propriu.

„Din frustrări pleacă și depresia. Dacă nu cumva le canalizezi frustrările alea altfel. La mine depresia majoră a venit după terminarea facultății când am realizat că din grupul ăla compact și mișto de oameni care ar fi trebui să mute munți, fiecare din acel moment înainte se va îngrijora de sine și grupul nu va mai exista și fiecare trebuie să facă ce poate ca să supraviețuiască. (…)

Stand-up-ul nu m-a ajutat în perioada aia pentru că era doar un venit constant și nu simțeam să fac ceva care contează. Chiar aveam senzația că noi schimbăm lumea. După ce mi-am dat seama că sunt într-o mare depresie mi-am adus aminte de ce am învățat în facultate și asta m-a propulsat cumva și am ieșit din starea de depresie', spunea actorul de comedie în trecut.

Într-un interviu recent pentru „Adevărul, Micutzu spune ce părere are acum despre despresie și cum se simte.

Vorbitul despre depresie a devenit aproape un trend, oamenii au știut să speculeze și să-și dea seama că vulnerabilitatea poate fi în sine o virtute. Eu încerc să fiu sincer și să vorbesc despre lucruri care mă preocupă. Asta fac și în meserie, și în viața personală„, a declarat acum Micutzu.

Întrebat cum a putut să-și facă meseria când suferea de pe urma depresiei, el fiind actor de comedie, Micutzu a spus: „Greu. Ca toată lumea, am fost privat de confortul cu care eram obișnuit, dar bine că a trecut”.

Citește și: Saveta Bogdan, sfaturi pentru Anamaria Prodan să facă după bătaia cu Reghe:'Nu se poate dragoste cu forța'

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei.Momentul care a făcut-o pe sora lui Culiță Sterp să plângă

Citește și: Ce mașină conduce Florin Zamfirescu, la 73 de ani:'Am dat 21.000 de euro pe ea'

Ce spune Micutzu despre bătaia de pe Calea Victoriei

Micutzu a fost implicat într-un scandal în noaptea de 15 spre 16 august 2021, aproape de miezul nopții, în fața unui magazin de pe Calea Victoriei din București.

'Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte două persoane, un bărbat și o femeie', se arată în comunicatul Poliției de atunci.

Conform surselor citate, se pare că trecătorul care a fost ținta acelor vorbe jignitoare ar fi fost chiar Micutzu.

'Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare', se mai arată în comunicatul polițiștilor. 

Actorul susține că ar fi fost agresat verbal de bărbatul respectiv, pe care nu-l cunoaște, fără niciun motiv, după care ar fi fost agresați și logodnica sa și prietenul său.

'A agresat-o pe logodnica mea și l-a lovit cu pumnii pe prietenul nostru, şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii, dar după ce am fost agresat de omul respetiv. Nu, eu nu am fost lovit. (..) Pur și simplu mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi trei şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria', a declarat Micutzu atunci.

Întrebat acum dacă regretă acel incident, Micutzu spune că violența nu este o soluție:

Regret că m-am întors, trebuia să-mi văd de drum. Violența nu este o soluție. S-a încheiat cu mesajul meu de pe YouTube„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton