Cine este și cu ce se ocupă fiica Marinei Almășan: "Termină a doua facultate, la Paris"

 Dumba Gabriela
.

Marina Almășan este foarte mândră de fiica ei, care-i poartă numele, și care este studentă la a doua facultate, la Paris, acolo unde și locuiește, de altfel, de patru ani. Fiica Marinei Almășan are 32 de ani și a preferat să fie cât mai discretă, nefiind o împătimită a aparițiilor publice, în ciuda celebrității mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă fiica Marinei Almășan. Marina Almășan a vorbit despre fiica ei care studiază la facultatea de Psihologie din Franța, unde este plecată de mai mulți ani. Prezentatoarea TV a mărturisit faptul că fiica ei este foarte pasionată de domeniul pe care-l studiază.

10-almasan-si-copiii10-almasan-si-copiii

Cine este și cu ce se ocupă fiica Marinei Almășan

În timp ce Victor, fiul său cu Victor Socaciu a fost în centrul atenției în ultimii ani, despre fiica vedetei TVR, din prima sa căsătorie, cu Dan Liviu Ungureanu, s-a vorbit însă mult mai rar.

În prezent, Marina, fiica Marinei Almălșan este studentă la Psihologie, la Paris, acolo unde locuiește de aproximativ patru ani. Aceasta este cea de-a doua facultate pe care o urmează, după ce a terminat SNSPA, în România. Are 32 de ani, încă nu s-a căsătorit, dar are un iubit. Iată cine este și cu ce se ocupă fiica Marinei Almășan.

„Termină a doua facultate, la Psihologie, în Franța, unde e plecată de patru ani. În România a făcut SNSPA, dar acolo nu-i folosește las nimic.

A lucrat, dar sezonier aici, a făcut pe PR-ul la diverse evenimente. Sufletul ei bate în ritmul Parisului, ea e mai romantică.

Are un prieten, dar nu s-a căsătorit. Eu îi spun Marinuș și nu e zi să nu mă gândesc la ea și la Parisul ei de suflet, unde vrea să-și facă un viitor, refuzând orice ajutor', a mărturisit Marina Almășan pentru playtech.ro.

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru:'Eşti un laş şi un trădător, un alt român'

Citește și: Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Cum a reacționat:'Ea știe că ăsta e finalul pentru toată lumea'

Citește și: Cum arată și cât a costat rochia purtată de soția lui Luis Gabriel la cununia civilă.Haziran nu s-a uitat deloc la bani

Și fiul Marinei Almășan se mută din România!

Victor, fiul în vârstă de 25 de ani al Marinei Almășan, a decis să se mute în Dubai. Acesta poartă numele regretatului său tată, tocmai pentru că, potrivit declarațiilor vedetei TV, se crease un precedent în familia lor în privința numelor.

„A fost creat un precedent, prima mea fiică poartă numele de Marina. Era Marina mare și Marina mică. Atunci când s-a născut Victoraș, pe de o parte, iubindu-l pe tatăl său, am simțit nevoia să-i facă o bucurie în plus pe lângă faptul că i-am făcut un fecior și să-i dau și numele lui, pe lângă faptul că era acea simetrie ce se crease cu sora lui', a mai declarat Marina Almășan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton