Met Gala 2022. Vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase

 Oana Pantazi
.

Met Gala 2022, cel mai important eveniment fashion al anului, care a avut loc ieri-seară în inima Manhattanului, a celebrat o antologie a modei la New York, iar starurile internaționale au defilat pe covorul roșu care mai de care în ținute spectaculoase și extravagante.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Met Gala 2022 a reunit luni nenumărate staruri internaționale, la Gala anuală de la Metropolitan Museum of Art din New York pentru o seară filantropică, după două ediţii stricate de pandemie. Lista celor nu mai puțin de 400 de staruri din modă, muzică, cinema, reţele de socializare, politică sau business – americane a fost secretă până în ultimul moment, însă apariția acestora pe covorul roșu a meritat așteptarea.

Amber-Valletta-683×1024-1Amber-Valletta-683×1024-1

Met Gala 2022. Cele mai spectaculoase ținute

Luni, scările Metropolitan Museum of Art (Met) au fost luate cu asalt de sute de vedete internaționale și blițurile fotografilor au strălucit ca în vremurile bune. La eveniment au participat, printre alții, Billie Eilish, Olivia Rodrigo, Cardi B, Megan Thee Stallion, Lenny Kravitz, Ariana DeBose, Sarah Jessica Parker, Gigi şi Bella Hadid şi Stromae. Starurile s-au întrecut în ținute extravagante, ultra glam sau cu mesaje politice.

La Met Gala 2022, a fost prezentă și fosta Primă doamnă a Americii Hillary Clinton, care a ales să poarte o ținută strălucitoare, creație Joseph Altuzarra. De asemenea, au atras atenția și actriţele Glenn Close, Sigourney Weaver şi Jessica Chastain.

Cara Delevigne, Hailey Bieber, Bella și Gigi Hadid, Amber Valetta, Emily Ratajkowski, Karlie Kloss, Kate Moss și Kendall Jenner s-au numărat printre vedetele care au strălucit pe covorul roșu. Marea amfitrioană a serii, redactorul-şef Vogue, Anna Wintour, a strălucit într-o ţinută Chanel.

Kim Kardashian a atras toate privirile

Met Gala 2022 a prezentat tema „Gilded Glamour' care a reînviat 'Gilded Age', vârsta de aur americană de la finalul secolului XIX, așadar la ceremonie a dominat eleganța. Una dintre ținutele care au impresionat, atrăgând cele mai multe priviri, a fost cea purtată de Kim Kardashian. Aceasta și-a făcut apariția în celebra rochie purtată de Marilyn Monroe când a cântat „Happy birthday, Mister President' pentru J.F. Kennedy. a fost un omagiu adus actriței, de la moartea căreia se vor împlini curând 60 de ani.

„Am avut această idee de a o purta și a venit însoțită de bodyguarzi înarmați', a spus Kim Kardashian.

Creată în 1948, Met Gala a fost multă vreme rezervată înaltei societăţi newyorkeze, dar Anna Wintour, care a preluat-o în 1995, a transformat-o într-un eveniment „popular', adaptat erei reţelelor de socializare. 

Foto: Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton