Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat. Cum au fost surprinși, la scurt timp de la despărțire

 Borcilă Andreea
.

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat. Afaceristul a postat o serie de fotografii pe rețelele sociale alături de cele mai importante fete din viața lui, Ema Uta, actuala iubită, și fata sa cea mare. Chiar dacă acum ceva timp, cei doi păreau că au reușit să meargă pe drumuri separate, nu au putut să stea departe unul de celălalt. Drept dovadă că s-au distrat la o petrecere de-ale unei prietene comune, unde au făcut un adevărat show. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Afaceristul a petrecut recent alături de Ema Uta, iubita lui cu care s-a și împăcat, dar și cu fata sa cea mare. Cu aproximativ două săptămâni în urmă, iubita sa declara că nu se află într-o relație, însă acum lucrurile s-au schimbat. De curând, fanii îi văd din nou împreună. 

alex bodi singur din noualex bodi singur din nou

Cei doi au fost despărțiți de Paște și au petrecut Sărbătorile Pascale separat. Pe atunci, se zvonea că responsabila pentru această despărțire ar fi nimeni alta decât fosta soție a afaceristului, împreună cu care are și un copil, Iulia Sălăgean.

Citește și: Ce se întâmplă între Alex Bodi și Iulia Sălăgean, după mai bine de un an:”Din acest moment, poate să…”

Citește și: Cum a început relația dintre Alex Bodi și Ema Uta:”L-a lăsat mut!”

Citește și: Ce accesoriu nu a avut voie Kate Middleton să poarte în ziua nunții.Motivul interdicției

Citește și: Robert Turcescu, detalii neștiute despre relația de 10 ani pe care a avut-o cu Oana Sîrbu:”Nu ne-am pus problema…”

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat!  Au petrecut cu fata cea mare a afaceristului 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu le-a împărtășit fanilor câteva fotografii din viața sa privată. În poze, se vede cum toți trei, Alex Bodi, Ema Uta și fata cea mare a afaceristului, zâmbesc larg, semn că se simt foarte bine împreună, chiar dacă acum ceva timp totul părea că nu mai există vreo cale de împăcare. Ulterior, iubita lui Alex Bodi a republicat imaginea cu ei trei, spre deliciul fanilor. 

Alex Bodi și Ema Uta s-au distrat împreună la o petrecere 

Chiar dacă blondina a anunțat, acum ceva timp, că nu mai este într-o relație, recent a fost surprinsă dansând în compania lui Alex Bodi. Totul a apărut pe contul lor de Instagram. Cei doi nu pot sta departe unul de celălalt și s-au împăcat. Ema Uta și Alex Bodi s-au întâlnit la ziua de naștere a unei prietene comune.

Actualii iubiți nu s-au putut abține să nu interacționeze unul cu celălalt și să se miște în mod pasional pe ringul de dans și pe ritmuri de manele. Evenimentul a avut loc într-un restaurant de lux, unde a participat și Adrian Copilul Minune. În imagini se vede cum cei doi dansează lasciv pe ritmuri de manele. În timp ce amândoi se sorb din priviri. Blondina a îmbrăcat totodată o rochiță scurtă, lăsând la vedere trupul bine lucrat și bronzat. 

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton