Mesajul emoționant pe care colegul de bancă din Liceenii i l-a trimis lui Costin Mărculescu: „O să ne lipsești din gașcă”

 Lupescu Anca
.

Tudor Petruț a fost colegul de bancă a lui Costin Mărculescu, în celebrul film Liceenii, iar vestea că actorul a murit l-a șocat și l-a întristat extrem de tare. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Petruț, care l-a interpretat pe Șerban în Liceenii, i-a transmis un mesaj plin de emoție lui Costin Mărculescu, care a decedat în urmă cu mai multe zile și găsit în propria locuință miercuri noaptea. 

Tudor Petruț a plecat de aproape 30 de ani din România în Statele Unite ale Americii. Acum, el trăiește în California, iar vestea morții colegului său a venit pe neașteptate. 

Actorul povestește că a luat legătura, după mulți ani, cu Mărculescu și că au făcut schimb de amintiri și fotografii. 

Ne-am regăsit după mulți ani în lumea digitală, despărțiți de timp și de continente. Ne-am trimis glume și amintiri din tinerețe.

Am fost din nou colegi de bancă, din două lumi îndepărtate. Am schimbat fotografii mai recente. El a păstrat același chip luminos și plin de  energie. 

Și același zâmbet molipsitor. O să ne lipsești din gașcă, Costin Mărculescu…', a transmis actorul. 

Costin Mărculescu a fost descoperit fără suflare în locuința în care stătea cu chirie, după un apel la 112. Era mort de câteva zile, fiind găsit în cadă.

El va fi înmormântat sâmbătă, 13 iunie, la ora 13:00 la cimitirul Reînvierea. 

Era singur și deprimat

Se pare că una dintre problemele majore cu care se confrunta artistul ar fi fost singurătatea apăsătoare, întrucât în ultima perioadă mai ținea legătura numai cu cea mai bună prietenă: „Prietena lui cea mai bună e singura care îl suna, îl întreba ce face și se ocupa de el, a povestit fosta lui iubotă.

Mitoșeru este convins că prietenul lui suferea de depresie, stare care, în ultima perioadă, se acutizase, cu atât mai mult cu cât, după ce s-a numărat printre milionarii țării, Costin Mărculescu ajunsese într-o stare deplorabilă și avea datorii la întreținere…

21369408_1537535936306796_3108833712286332468_n-121369408_1537535936306796_3108833712286332468_n-1

„Niciodată nu am înțeles eu de ce a pierdut el tot. Sau de ce a lăsat totul pe numele altcuiva. El nu a putut să meargă mai departe după ce a pierdut tot. Cu siguranță a intrat într-o depresie’, a mai spus Mihai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton