Adriana Bahmuțeanu face dezvăluiri cutremurătoare despre viața grea a lui Costin Mărculescu: "Își ascundea depresia sub masca unei fericiri afișate pe la petreceri!"

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu se număra printre prietenii apropiați ai lui Costin Mărculescu și chiar dacă este șocată de moartea acestuia, ea era conștientă de nefericirile pe care actorul pe ascundea. În timp, acestea i-au măcinat sănătatea și i-au grăbit moartea, la nici 51 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Este foarte trist ce s-a întâmplat cu Costin Mărculescu! Este o dramă, pentru că acest om, care acum mai bine de 25 de ani umplea săli de spectacol și juca în cele mai populare filme, să ajungă să moară singur în casă. Dar, din păcate, este drama multor persoane publice, este drama multor artiști care în tinerețe au performat și după aceea, la maturitate, nu au mai reușit să își găsească drumul. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, el era un om jovial, își ascundea, de fapt depresia care îl măcina sub masca unei fericiri așa, afișate peste tot, râdea, glumea cu toată lumea, zâmbea, cânta, și încerca să facă atmosferă la petreceri, însă dacă te uitai cu atenție, îți dădeai seama că el era în sufletul lui un om extrem de trist și extrem de nefericit și se pare că necazurile l-au măcinat foarte tare.”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, potrivit Click!.

thum3bnail-2thum3bnail-2

Bahmu a rememorat unul dintre scandalurile care au ținut prima pagină a ziarelor ani de zile, între Costin Mărculescu și fosta lui asociată, Carmen Pleșea. Eșecul în amor, pierderea averii, toate acestea au dus, pas cu pas, la tragedia de acum.

„Hai să ne gândim la evenimentul când s-a certat ani de zile cu Carmen Pleșea, fosta lui asociată, pentru agenția de modele. După aceea, nici în viața personală nu i-a mers foarte bine, el a căutat mult timp să își întemeieze o familie, să aibă o relație stabilă, dar din păcate nu a reușit, și la fel, pentru că în ultima vreme lucrurile mergeau din prost în mai prost, ajunsese să consume și băuturi alcoolice, din păcate, sau să fie ținta bășcăliei emisiunilor de televiziune. Îmi pare foarte rău pentru ce i s-a întâmplat și îmi pare rău pentru că îl cunoșteam, așa cum îl cunoștea toată lumea și nu am știut că are nevoie atât de multă de ajutor.”, mai spune Bahmu.

Adriana Bahmuțeanu regretă că nu l-a putut ajuta, că nu a observat semnele care arătau cu ce mari probleme luptă Costin Mărculescu. Știa că suferă de afecțiuni cardiace, dar nu atât de grave, mai cu seamă că actorul nu și-a încărcat prietenii cu problemele lui de sănătate sau financiare.

El era un om foarte timid, era un introvertit, de fapt, în sinea lui, și un om care niciodată nu a cerut nimic de la nimeni. Probabil dacă ar fi cerut ajutor și dacă ar fi spus în gura mare <>, cu siguranță s-ar fi găsit mulți amici, multe cunoștințe, mulți prieteni care să îl ajute. Din nefericire, foarte multe persoane trăiesc dramele acestea în interiorul lor și încearcă să nu le afișeze, să le mascheze cumva, până când iată ce se întâmplă.

„Era un om extrem de trist…”

Costin Mărculescu avea probleme de sănătate, era cardiac și  pe fondul acestor nemulțumiri din ultimii ani, iată că boala lui s-a amplificat și din păcate nu mai este printre noi astăzi. Îmi pare rău! Am făcut parte din cunoștințele lui, nu am fost prieteni apropiați ca să ne vizităm sau să ne facem confidențe însă l-am văzut în ultimii ani era din ce în ce mai trist. Atunci când nu afișa  acea mască a veseliei de la petrecerile mondene, era un om extrem de trist și extrem de păsat de situația pe care el o vedea fără ieșire, o situație financiară extrem de precară. Este un semnal de alarmă pentru că oricine aflat în această situație să învețe că e mai bine să ceri ajutor!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton