Mesajul emoţionant al Andreei Marin pentru mama sa. "Aş vrea să-mi fie permisă o vizită în Cer"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marina  scris în mediul online cu mesaj emoționant pentru mama ei. Ființa care i-a dat viață a plecat din viața ei cu mulți ani în urmă, pe când ea era doar o copilă. Suferă la amintirea ei, și și-ar dori să îi fie permisă o vizită în ceruri. 

Andreea Marin şi-a pierdut mama în urmă cu peste 35 de ani. „Ne întorceam de la mare şi a avut loc un accident de maşină. Mama a murit în braţele mele până la spital', a povestit cu lacrimi în ochi fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize-surprize' în urmă cu mai multă vreme.

Iată că acum, de 8 Martie, vedeta i-a transmis un mesaj mamei sale care se află în Ceruri.

„Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mama aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, macar azi. As vrea să-mi fie permisa o vizita în cer și as lasă totul deoparte pentru asta… La mulți ani, Femei minunate, inimi curate! Sa va fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin a postat o imagine emoționantă cu tatăl ei pe Instagram

În urmă cu trei ani, în perioada în care ar fi trebuit să-și serbeze ziua de naștere, tatăl Andreei Marin a plecat dintre noi. Vedeta care și-a pierdut mama pe când avea doar opt ani a rămas astfel fără marele ei sprijin. Andreea a postat pe Instagram o imagine emoționantă cu tatăl ei de pe vremea când era doar o adolescentă.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton