Ten neted și uniform? 4 metode să previi pielea lăsată

Pe măsură ce înaintăm în vârstă tenul se schimbă. Dacă nu putem lupta cu genetica, putem adopta câteva reguli care ne ajută să ne păstrăm aspectul tânăr cât mai mult timp. 5 metode să previi pielea lăsată.

Ai grijă ce mănânci


Uită de sucurile acidulate și de dulciuri! Alimentele procesate îmbătrânesc și ele tenul, de aceea este important să le scoți din alimentație.

Alege fructele și legumele proaspete, și, de ce nu, ajută-ți organismul cu diferite suplimente sub formă de capsule sau formă lichide ce aduc un aport de antioxidanți, Omega 3, coenzima Q 10.

Fă sport

Te-ai săturat să auzi acest îndemn? E momentul să ți-l însușești! Atunci când ai kilograme în plus, te îngrași și la față ceea ce slăbește fibrele de elastină, iar fața tinde să… cadă.

Ține-ți sub control greutatea mâncând corect și făcând regulat sport.

Nu neglija masajul facial

Masajul facial sau exercițiile de gimnastică facială previn fenomenul de piele lăsată, și te ajută să scapi de bărbia dublă.

Citește și:

4 trucuri 100% naturale pentru creșterea rapidă a sprâncenelor

2 metode naturale să îndepărtezi părul facial

Renunță la obiceiurile dăunătoare

Este binecunoscut faptul că fumatul contribuie semnificativ la îmbătrânirea pielii. Mai mult, dacă fumezi 1 pachet de țigări pe zi, tenul tău va arăta cu 10 ani mai bătrân decât vârsta biologică.

La fel, soarele este inamicul numărul 1 al tinereții și frumuseții tenului. Lasă-te de fumat și folosește mereu (chiar și în lunile de iarnă) o cremă specială cu SPF 50.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton