Mesajul emoţionant al Andreei Marin despre pierderea mamei sale

 Florentina Liutic
.

Andreea Marin este una dintre vedetele care şi-au dezvaluit gândurile şi emoţiile in cartea Giuliei Nahmany, Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita'.

 

andreea-marin-2

 

Vedeta de televiziune empatizeaza cu suferinta prin care a trecut Giulia Nahmany in urma cu doi ani, atunci cand mama ei a pierdut lupta cu cancerul.

 

La vârsta de 9 ani, Andreea Marin şi-a pierdut şi ea mama si înţelege perfect ce a simtit Giulia în ultimii 2 ani.

 

Ea i-a transmis acesteia un mesaj emotionant, de sustinere, dar si de admiratie pentru faptul ca actrita a reusit sa depaseasca momentele dificile si sa lupte pentru a deveni o persoana mai puternica, mai sanatoasa, prin abordarea unui nou stil de viata bazat pe alimentatie sanatoasa si sport, si mai fericita prin prioritizarea lucrurilor cu adevarat importante precum familia si cei dragi ei.

 

Giulia Nahmany -  Coperta

 

„Cu mai bine de un sfert de secol in urma, mama mea devenea ingerul meu pazitor, pentru totdeauna. Plecarea ei spre inalt mi-a schimbat cursul vietii, m-a maturizat brusc si mi-a deschis porti interioare de cuget si simtire pe care altfel nu le-as fi cunoscut. E nevoie, din pacate, de cele mai multe ori, de durere profunda, pentru a vedea viata cu alti ochi si pentru a face schimbari radicale pentru noi insine. Am patruns intelesul cuvantului „mama” mult mai adanc decat as fi facut-o fiind si azi alaturi de ea. Si de aceea, poate, cartea Giuliei si schimbarea pe care o scoate la lumina, avand aceleasi radacini ca si povestea mea, au un ecou puternic in inima si-n mintea mea.

 

Dincolo de punctul nostru comun, cartea de fata e o lectie de viata si o pilda de urmat. Are forta, are continut puternic, aduce motivatie si e o inspiratie, inainte de toate. Imi plac oamenii care se ridica din genunchi si gasesc o cale corecta, indrazneata, inteleapta spre lumina, spre a da sens drumului pe care se afla, spre a merge mai departe. Imi plac oamenii care stiu ca viata merita a fi pretuita si inzestrata si ii dau sens, bucurie de a fi traita, farmec si savoare.

 

Pe scurt, imi plac cei ce sunt Oameni in adevaratul sens al cuvantului. Ei si… cartile lor! Cat mai multi cititori la inima carora sa ajungi, draga Giulia! Si te asigur ca, undeva acolo sus, in partea mereu senina de cer, sunt doi ochi ce te privesc si te citesc cu mandrie. Sunt ai ingerului tau pazitor, mama ta”, a scris Andreeea Marin in prefata cartii Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita'.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton