(P) Plaje pitoreşti şi peisaje cuceritoare, în Corfu

 Florentina Liutic
.

Apele de smarald ale Mării Ionice şi plajele de nisip ori pietriş fascinează orice călător care ajunge în vacanță pe insula Corfu. Nici nu este de mirare de ce mulți turiști ajung aici, mai ales că superba destinație se mândrește cu o mulțime de locuri și atracții turistice.

 

viva.Corfu1

 

Agios Stefanos, în topul plajelor

 

Situată la aproximativ 35 km de oraşul Corfu, plaja Agios Stefanos, cu cel mai fin nisip ce-ţi mângâie tălpile picioarelor şi premiată cu Blue Flag, este considerată a fi una dintre cele mai bune şi mai sigure plaje ale insulei, locul unde familiile cu copii se vor simţi excelent. Plaja este organizată cu umbrele şi şezlonguri, precum şi facilităţi sportive acvatice, iar de-a lungul falezei vei găsi numeroase taverne unde să te bucuri de o masă specific grecească şi de băuturi răcoritoare.

 

Agios Stefanos a fost unul dintre primele sate pescărești ale insulei Corfu şi din acest motiv mai păstrează încă un farmec care te cucereşte, dublat şi de peisajele uluitoare, cu un fundal de dealuri frumoase, plantaţii de măslini şi o vale aproape sălbatică pe care să o explorezi pe îndelete.

 

Paleokastritsa, locuri pitoreşti

 

Paleokastritsa se mândreşte cu şase plaje de nisip şi pietriş înconjurate de un peisaj sublim dominat de pădurile de măslini şi livezile de citrice. Acesta a fost mult timp considerat unul dintre cele mai frumoase sate din Corfu şi un loc renumit pentru tradițiile culinare.

 

Plajele sunt cunoscute grație apelor cu sclipiri de cristal şi pentru împrejurimile impresionante, iar aici vei găsi şi câteva taverne tradiţionale ce oferă privelişti splendide asupra golfului, precum şi cafenele, baruri şi magazine, care acoperă toate nevoile călătorilor.

 

De Geanina Ichim

 

Sejur Corfu https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/feakion-gouvia-hotel-sejur-individual-corfu-2016

 

Hotel Feakion Gouvia- de la 94 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, trasport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton