Mesajul dureros al soției lui Kobe Bryant, după moartea baschetbalistului și a fiicei lor: ”Suntem devastați”

 Stamen Diana
.

Moartea legendei NBA și a fiicei sale a venit ca un trăsnet. Soția înduretată a lui Kobe Bryant a transmis un mesaj sfâșietor la câteva zile, după tragedie. Vanessa Bryant și-a pierdut și soțul, dar și fiica de 13 ani în accidentul aviatic.

Vanessa Bryant a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj care îți va smulge câteva lacrimi. Suferința pe care o trăiește este greu de exprimat în cuvinte, iar acum încearcă să fie puternică pentru cei trei copii.

„Eu și fiicele mele vrem să mulțumim milioanelor de oameni care ne-au arătat susținerea și dragostea lor în acest moment îngrozitor. Mulțumim pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de dispariția adoratului meu soț, Kobe, tatăl fiicelor mele; și frumoasa și scumpa Gianna, o fiică iubitoare, grijulie și minunată și o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka și Capri.

Suntem devastați și din cauza familiilor care și-au pierdut persoane dragi duminică și le înțelegem durerea. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simțim în acest moment. Mă alină să știu că Kobe și Gigi știau că sunt foarte iubiți. Am fost binecuvântați să-i avem în viețile noastre. Aș fi vrut să fie aici cu noi pentru totdeauna. (…) Nu sunt sigură de ceea ce urmează în viețile noastre și este imposibil să îmi imaginez viața fără ei. Dar ne trezim dimineața crezând că Kobe și fiica noastră, Gigi, ne luminează calea. Dragostea noastră pentru ei este infinită. Mi-aș dori să-i pot îmbrățișa, săruta și binecuvânta. Să-i avem aici cu noi pentru totdeauna', a scris Vanessa Bryant pe Instagram.

Citește și: Ți se face pielea de găină! Înțelegerea pe care Kobe Bryant și soția sa o aveau, de teama unui accident de elicopter sau de avion

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, au murit în accident aviatic

Tragedie fără margini în sport. Tot mapamondul îl plânge pe legendarul baschetbalist Kobe Bryant, mort într-un cumplit accident de elicoptre în California. Starul NBA, retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuți la LA Lakers, se afla la bordul elicopterului personal alături de încă patru persoane în momentul producerii accidentului. Nu se cunoscut cauzele dezastrului, însă niciunul din cei cinci pasageri nu a supraviețuit.

Kobe Bryant a murit la 41 de ani. În vara lui 2019 devenise tată, după ce soția sa, Vanessa, i-a dăruit al patrulea copil al cuplului.

Kobe-Bryant-și-familia-1-1Kobe-Bryant-și-familia-1-1

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton