Ana Porgras, primele declarații despre „mesajul” public dintre ea și Zanni: „Conversația aia...”

 Lăstun Ana Maria
.

Ana Porgras a discutat în premieră despre „mesajul' apărut în spațiul public, dintre ea și Zanni, câștigătorul Survivor. Cei doi s-au certat foarte tare la scurt timp după finala show-ului, iar ambii au oferit declarații pe această temă. Ce a spus Ana Porgras despre screenshot-ul care circulă în mediul online.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Un „mesaj' circulă de câteva zile în spațiul public, iar internauții ar fi băgat mâna în foc că este vorba despre conversația care a dus la ruptura dintre Ana Porgras și Zanni. Fosta concurentă a decis să pună punctul pe „i' și a realizat precizări importante în cel mai recent scandal. Totul a pornit de la o afirmație lansată de Zanni, care a mărturisit că a decis să rupă orice legătură cu Ana Porgras după ce a citit un mesaj în telefonul prietenei lui.

Citește și: Zanni a aflat că fratele lui s-a sinucis, după ce s-a întors de la Survivor: „L-am iubit. Nu mi-a venit să cred'

Citește și: Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor: „O femeie plină de frustrări. Nu are acasă ce și-ar dori'

Citește și: Albert, mesaj emoționant pentru Zanni, după ce Faimosul a câștigat Suvivor: „Am zis, tu ești cel mai mare adversar”

Citește și: Ce spune Zanni despre colegii lui de la Survivor: „Nu am terminat să mă iau de ei'

Cu toate acestea, câștigătorul Survivor România 2021 a decis să nu ofere prea multe detalii pe baza acestui subiect. De la anunțul lui Zanni, în mediul online a început să circule o fotografie, care ilustrează un fragment dintr-o conversație purtată, chipurile, între el și Ana Porgras. Imaginea cu pricina a ajuns și la Ana Porgras, care a rupt tăcerea și a discutat, în premieră, despre presupusele „mesaje' dintre ea și Zanni.

mesajul-dintre-ana-porgras-si-zanni-10mesajul-dintre-ana-porgras-si-zanni-10

Mesajele de pe internet dintre Ana Porgras și Zanni, adevărate sau nu?

„Bună dimineața! Ce faceți? Mi-ați trimis mulți dintre voi conversația aia, print screen-ul unei conversații. N-are nicio treabă, e un fake total. Nu știu cine ar putea face chestii de genul. Încetați, vă rog', a declarat Ana Porgras, pe contul său de Instagram.

Mesajele care circulau în mediul online le-au dat de gândit fanilor, însă există câteva semne care indică faptul că nu sunt reale, unul dintre acestea fiind modul în care sunt redactate. Pentru celelalte detalii, găsiți imaginea în galerie, pentru a vă convinge.

Ana și Zanni au ajuns de la cei mai buni prieteni la dușmani, în doar o zi

Deși toată lumea ar fi bănuit că între Ana Porgras și Zanni va lua naștere o frumoasă poveste de dragoste, Zanni a anunțat, la scurt timp după finala Survivor, că nici măcar nu mai vorbește cu femeia care l-a susținut necondiționat în competiția de la Kanal D:

„Am intrat pe instagram, am închis, apoi am intrat pe whatspapp și primul mesaj pe care l-am citit mi s-a luat de tot, reacția oricui ar fi fost urâtă…m-am uitat la ea, a văzut ce am făcut, am înghițit în sec și m-a dezamăgit. I-am zis că orice ar fi fost, oricare ar fi fost frustrările, puteam vorbi. Nu mi-a mai purtat nici tricoul apoi, după ce am ajuns în țară nu ne-am mai vorbit…', a povestit Zanni, la Teo Show.

„Am inteles ca Zanni a spus ce s-a intamplat. Am intrat sa va spun tot. Ideea e ca in momentul in care intelegi lucrurile diferit ajungi să fii diferit. Eu nu am fost in nicio emisiune sa spun ca noi avem o relatie, ca suntem intr-un cuplu. Nu am fost niciodata impreuna, dar l-am sustinut din tot sufletul, ma bucur ca el a casigat. Dar nu a fost vorba de o iubire intre noi, de dragoste. Noi ne-am cunoscut inainte de Survivor, la probele sportive.

Eu am spus si la Teo ca noi nu am avut o relatie, nu am avut niciodata, am avut o conexiune, dar nu o relatie. Daca el a avut asteptari, e vina mea ca el si-a creat ceva in cap?!

Nu l-am dezamagit eu pe Zanni, in egala masura m-a dezamagit si el pe mine', a spus și Ana Porgras, despre cearta cu Zanni.

Sursa FOTO: Facebook, TikTok, Captură foto Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton