Horoscop 16 iulie 2021. Probleme în cuplu pentru Săgetători

 Oana Pantazi
.

Horoscop 16 iulie 2021. Chiar înainte de weekend, majoritatea nativilor horoscopului vor fi supuși unor provocări pe plan profesional, ce vin cu schimbări de carieră, proiecte noi, dar și cu controverse. Latura amoroasă nu este la fel de bine aspectată, însă astrele le-au pregătit surprize unor zodii și pe acest plan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 16 iulie 2021 – Berbec

Azi, jobul îți va consuma toate resursele, însă trebuie să profiți din plin de ajutorul pe care ți-l dau astrele. Dat fiind că excelezi la capitolul comunicare, vei reuși să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Nu lăsa orgoliul s te domine, mai ales dacă interlocutorul este un superior de-al tău! În compensație, vei petrece o seară relaxantă în familie.

Horoscop 16 iulie 2021 – Taur

Faptul că ești o persoană introvertită îți va aduce azi mai multe prejudicii ca de obicei. Nu mai lăsa emoțiile și frustrarea să te domine și spune ce ai de spus, atât la job, cât și în viața de cuplu! Vei vedea că lucrurile se vor aranja de la sine.

Citește și:Cele mai norocoase zodii în dragoste în iulie

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii.Nativii care zâmbesc mereu

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.Ferește-te de ele!

Horoscop 16 iulie 2021 – Gemeni

Nu te poți concentra deloc azi. Dorința ta de a rezolva situațiile care trenează e de înțeles, însă dacă vei da rasol la job nu vei face decât să încurci lucrurile și mai mult și va trebui să o iei de la capăt. A venit momentul să îți faci planuri de vacanță, ai mare nevoie.

Horoscop 16 iulie 2021 – Rac

Vei reuși în sfârșit să pui lucrurile în ordine în viața sentimentală. Discuția pe care trebuia să o ai de mult cu jumătatea ta te va ajuta să vezi altfel viitorul. Azi ai putea lua așadar o decizie care va schimba complet lucrurile. Reacția persoanei iubite s-ar putea să te surprindă însă…

Horoscop 16 iulie 2021 – Leu

Faptul că orgoliul tău este azi la cote maxime și dai dovadă și de multă încăpățânare te va costa pe plan profesional. Criticile superiorilor nu-ți vor pica prea bine și vei face valuri la locul de muncă. Nu este exclus să iei o decizie surprinzătoare privind cariera. Încearcă să nu duci acasă toate aceste emoții… Vei reuși să te cerți și cu partenerul!

Horoscop 16 iulie 2021 – Fecioară

La job, situația este staționară, iar asta te nemulțumește, deoarece consideri că a venit vremea unei măriri de salariu. Va trebui să mai aștepți însă și, între timp, să-ți formulezi niște strategii viabile… Din fericire, planul amoros este bine aspectat și nu este exclus ca în viața ta să apară cineva care să-ți facă din nou inima să bată cu putere.

Horoscop 16 iulie 2021 – Balanță

Astrele te vor răsfăța astăzi, farmecul personal fiind la cote maxime. La fel și puterea de persuasiune. Asta te va ajuta să-ți susții opiniile și să ai câștig de cauză la job, unde proiectele tale ar putea primi undă verde, dar și în viața personală, unde relația ta ar putea trece la un nivel superior.

Horoscop 16 iulie 2021 – Scorpion

Astăzi vei avea o zi plină cu de toate… Spiritul tău justițiar se va manifesta la locul de muncă, unde vei avea parte de recunoaștere, dar și de mici conflicte cu colegii. Pe de altă parte, viața de familie va fi tulburată de ieșirea la suprafață a unor secrete pe care, până acum, ai reușit să le ții doar pentru tine…

Horoscop 16 iulie 2021 – Săgetător

Faptul că ai mari pretenții nu doar de la tine, ci și de la cei din jur, pe care dorești să-i modelezi după chipul și asemănarea ta, azi îți va crea probleme mai mari ca niciodată. Dacă la job vei avea parte de o zi liniștită, vei „recupera” pe partea cealaltă. Între tine și persoana iubită va izbucni un conflict care nu se va stinge cu una, cu două. Ține-ți orgoliul în frâu!

Horoscop 16 iulie 2021 – Capricorn

Aștepți cu nerăbdare weekendul, aproape că numeri minutele. Ești într-o dispoziție romantică și ai de gând să-ți surprinzi jumătatea la sfârșitul zilei. Ai grijă însă, fiindcă planurile pe care le faci pentru voi s-ar putea să nu fie pe placul partenerului de viață! Șansele sunt 50-50 să ai parte de o seară… explozivă.

Horoscop 16 iulie 2021 – Vărsător

Viața profesională e bine aspectată în această perioadă, așadar a venit momentul să te bazezi pe inteligența ta și, nu în ultimul rând, pe instinct. Asumă-ți deciziile pe care le iei și nu-ți fie frică să gândești „out of the box”. S-ar putea să primești nu doar o primă, ci și un post mai bun.

Horoscop 16 iulie – Pești

Ești gata să te desparți de persoanele toxice din viața ta, dar și de actualul loc de muncă. Azi vei avea curaj să tai răul de la rădăcină și să elimini toate lucrurile care te trag în jos. Sfatul astrelor este să nu te lași însă luată de val. În frenezia schimbărilor, ai putea lua și unele decizii pe care apoi le vei regreta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton