Mesajul Cristinei Șișcanu către soțul ei, Mădălin Ionescu, la împlinirea a 11 ani de căsătorie: „Avem 12 ani de când suntem împreună”

 Borcilă Andreea
.

Mesajul Cristinei Șișcanu către soțul ei, Mădălin Ionescu, la împlinirea a 11 ani de căsătorie. Cei doi au peste un deceniu de când se cunosc și se iubesc necondiționat. Împreună, au o familie superbă, de care ambii sunt tare mândri. Curând, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au ieșit să mănânce în oraș, acolo unde au avut un moment romantic și și-au declarat dragostea. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit, recent, 11 ani de când s-au căsătorit și 12 ani de când s-au cunoscut. Cei doi au împreună o fetiță superbă, pe nume Petra. În schimb, fostul prezentator tv mai are doi copii, din fosta căsnicie cu Mihaela Coșerariu. Totodată, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! își iubește copiii vitregi ca și cum ar fi ai ei.  

cristina-siscanu-8cristina-siscanu-8

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu și nimic nu pare să se fi schimbat. Din contră, relația lor pare mai puternică pe zi ce trece, ceea ce nu multe cupluri reușesc să facă. Recent, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au aniversat, cu o ieșire în oraș, 11 ani de când au devenit, oficial, soț și soție. Ambii au trăit un moment romantic și au avut parte de declarații de dragoste. 

Citește și: Cristina Șișcanu a acuzat-o pe femeia care îi făcea curățenie în casă că i-a furat diverse obiecte:„Și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă'

Citește și: Ce relație există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie:”Da, ne mai dorim copii”

Citește și: Câte kilograme are Raluca Bădulescu, după ce a slăbit spectaculos:”Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime, port măsura XXS…”

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:”Vezi că ăsta vrea să te…”

Mesajul Cristinei Șișcanu către soțul ei, Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 11 ani de când s-au căsătorit. Prezentatorul de televiziune i-a făcut o declarație de dragoste soției sale: „Unsprezece ani de la nuntă… Mi-a făcut soțul o declarație pe care o puteți urmări în stories', a scris vedeta pe Facebook. 

„Ti amo! Ti amero per sempre! La mulți ani', i-a răspuns în comentarii Mădălin Ionescu soției sale, în timp ce pe stories i-a spus Cristinei Șișcanu că o va iubi pentru totdeauna. Tot în mediul virtual, Cristina Șișcanu a mărturisit că a greșit numărătoarea anilor de când este cu Mădălin Ionescu. „Deci am greșit! Nu sunt 12 ani, sunt 11 ani de la nuntă! Avem 12 ani de când suntem împreună, m-a corectat Mădălin!', a spus vedeta, râzând.

Cristina Șișcanu, jefuită de propria menajeră

Cristina Şişcanu a povestit pe pagina sa de Instagram cum menajera care îi ajuta pe ea şi soţul ei, Mădălin Ionescu, la curăţenie în casă a luat mai multe lucruri din locuinţă, inclusiv încărcătorul de la telefon. Vedeta a spus că doamna respectivă nu i-a inspirat niciodată încredere, mai ales că fusese la nişte prieteni de-ai ei, care nu au plăcut-o.

„Aveam o doamnă, nu o mai am. Aveam o doamnă care ne ajuta la curăţenie, venea de două ori pe săptămână. Am observat că nu e prea ok din punctul de vedere al caracterului. Chiar nişte prieteni au încercat-o mai întâi, soţul prieteniei nu a agreat-o, am luat-o noi, dar am fost mereu cu inima strânsă, am simţit-o că e alunecoasă. S-a mai întâmplat un episod, nu mi-a inspirat niciodată încredere.

Dacă o întrebam unde e un anumit obiect, îmi spunea: aoleu, nu am luat eu nimic. Dar nu o acuzam de nimic, doar o întrebam, ca şi cum l-aş fi întrebat pe soţul meu. Tot timpul se justifica”, a început Cristina Şişcanu povestea, pe rețeaua socială.

Sursă foto: Facebook, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton