Fiul lui Cătălin Zmărăndescu va deveni tată. Cum s-au fotografiat cei doi viitori părinți

 Cruceru Cristina
.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu va deveni tată. Primele imagini făcute publice de logodnica lui Mihai. Acesta și-a cerut iubita în căsătorie, tocmai la Paris. Imagini incendiare făcute publice de luptătorul de MMA, cu cererea în căsătorie specială, pe care i-a pregătit-o iubitei lui. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima dată și să aungă în fața altarului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Zmărăndescu va deveni tată pentru prima dată. Campionul la MMA și iubita lui vor fi părinți pentru prima dată, vestea bucurându-i pe toți. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a dat vestea cea mare pe internet, acolo unde a primit doar comentarii și mesaje cu felicitări din partea apropiațior și a internauților.

Mihai-ZmarandescuMihai-Zmarandescu

Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita însărcinată, în căsătorie. Imaginile sunt de-a dreptul inedite și au făcut înconjurul internetului. Tânărul sportiv a ales o locație foarte romantică, de vis, la Paris. Chiar lângă Turnul Eiffel, Mihai i-a pus marea întrebare Alexandrei, iubita lui, care urmează să aducă pe lume primul copil. Aceasta a răspuns cu cel mai frumos 'DA' din viața ei, imaginile fiind făcute publice pe aplicația TikTok.

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris: „A spus DA'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Fiul lui Zmărăndescu, reacție la gestul tatălui său de a-și șterge tatuajul cu el: „Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal. Motivul separării este total neașteptat

Citește și: Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea. Primele imagini de la nuntă

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu va deveni tată

Mihai Zmărăndescu și logodnica lui, Alexandra, urmează să devină părinți pentru prima dată. Cei doi sunt în culmea fericirii, de când au aflat că vor avea un copil. Sportivul abia așteaptă să-și strângă în brațe bebelușul. Totul a ieșit la iveală, după ce Alexandra a postat un videoclip, pe o rețea de socializare, în care își arăta burtica de gravidă. Mihai a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, de 1 iunie, Ziua Copilului, tocmai la Paris. Se pare că cei doi au ales această zi cu semnificație și pentru că știau că urmează să vină pe lume copilul lor.

Cum se înțelege Mihai Zmărăndescu cu tatăl lui

Mihai și Cătălin Zmărăndescu nu au tocmai o relație tată-fiu. Între cei doi au existat multe neînțelegeri de-a lungul timpului. După spusele fiului său cel mare, lui Cătălin Zmărăndescu i s-ar fi interzis să mai vorbească cu doi copii din cei patru, mai exact cu Mihai și cu sora lui. Pentru că voia cu orice preț să fie cât mai aproape de părintele său și să-i atragă într-un fel atenția, spune el, băiatul a decis să-și facă un tatuaj cu tatăl său.

'Am văzut multe comentarii la clipul pe care l-am postat despre Cătălin Zmărăndescu, de genul ‘Cum poți să vorbești așa despre tatăl tău. Poate mulți nu știți povestea din spatele spuselor mele, dar vă întreb pe voi, ăștia de vă iubiți părinții atât de mult și îi întreb pe cei care nu v-au făcut nimic părinții voștri și îi iubiți atât de mult: băi, voi v-ați tatua părinții voștri pe întreg brațul doar ca să vorbească cu voi? 

Eu la 16 ani nu aveam parte de tatăl meu pentru că cineva, nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea și eu mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar să mă bag în seamă cu el și să vorbească cu mine, iar el a avut o reacție foarte ciudată asupra mea. În fine, chestie care m-a durut la vremea respectivă, dar acum vă întreb pe voi: un tată care își iubește atât de mult copiii, are patru, da? De ce se prezintă doar cu doi din patru? Nu vă sună aiurea? Cred că și voi ați face la fel ăstia de mă judecați', a spus Mihai Zmărăndescu pe rețelele de socializare, acum ceva timp.

Sursă foto: Instagram, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton