Mesajele emoţionante ale vedetelor după atentatul terorist de la Barcelona

 Florentina Liutic
.
Neymar – ‘‘Dumnezeu să aline toate familiile. #RugaciunipentruBarcelona te iubesc BARCELONA‘‘, a scris jucătorul de fotbal.Neymar – ‘‘Dumnezeu să aline toate familiile. #RugaciunipentruBarcelona te iubesc BARCELONA‘‘, a scris jucătorul de fotbal.

Un nou atentat terorist a zguduit ieri Barcelona. Cel puțin 13 oameni au murit și 100 au fost răniți după ce o dubă a intrat în mulțimea care se plimba pe Las Ramblas, cea mai populară stradă din Barcelona. La câteva ore după incident, poliția spaniolă a omorât patru suspecți teroriști.

Ororile nu s-au oprit aici deoarece în această dimineață, a avut loc un alt atac terorist în Cambrils. Cinci teroriști au purtat veste explozive și au izbit pietonii de pe faleza, rănind aproximativ șase oameni.

Sentimentele care învăluie Barcelona în acest moment sunt frică, teroare, neîncredere și panică, iar vedete precum Antonio Banderas și Jennifer Lopez sprijină victimele și își arată îngrijorarea şi compasiunea prin mesaje emoţionante.

Vezi în galeria foto ce vedete au reacţionat după teribilul atac ce a avut loc la Barcelona!


Laura Oaida 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton