Melania Trump și-a schimbat look-ul. Cum arată de când nu mai e Prima Doamnă

 Sutiu Theodora
.

Melania Trump și-a schimbat look-ul. Vedeta pare să fie mai fericită, acum, că soțul ei nu mai este președintele SUA și a scăpat de responsabilitățile de primă doamnă. Ea a fost fotografiată recent în timp ce ieșea din clădirea Trump Tower, purtând o ținută despre care mulți au scris că o face de nerecunoscut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Melania Trump și-a schimbat look-ul. Fosta Prima Doamnă este blondă și s-a afișat îmbrăcată lejer, în tricou și pantaloni albi, cu balerini asortați și un sacou bej.

mel-1mel-1

Melania Trump și-a schimbat look-ul. Ținuta Melaniei Trump a tras atenția pentru că oamenii sunt obișnuiți să o vadă îmbrăcată mereu foarte elegant, așa cum o impunea jobul de primă doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Melania Trump și-a schimbat look-ul. De ce este acum mai fericită

Melania Trump și-a schimbat look-ul. Presa din SUA scrie că schimbarea de look și relaxarea pe care care o afișează au legătură cu faptul că nu mai este prima doamnă. Acest statut a copleșit-o pe Melania în timpul mandalului lui Donald Trump la Casa Albă.

Melania Trump și-a schimbat look-ul. Mai mult, potrivit revistei People, prieteni ai Melaniei au declarat că ea s-a simțit ușurată când soțul ei nu a mai câștigat un mandat de președinte al SUA.

Se pare că, mai scrie sursa citată, Melaniei i-au ajuns patru ani de controverse, de titluri pe primele pagini ale ziarelor și de îndeplinit aștepările altora.

„Melaniei nu îi place să fie în centrul atenției publicului și a făcut clar faptul că nu-și mai dorește să facă asta din nou.

Preferă intimitatea și viața de familie. S-a simțit ușurată când soțul ei și-a încheiat mandatul', a dezvăluit apropiatul fostului cuplu prezidențial.

Citește și: Secretele divorțului care stă pe buzele tuturor

Citește și: Donald și Melania Trump au coronavirus!

Citește și: Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite' de la Antena 1

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună, alături de fetițe

A plâns când a ieșit Donald Trump președinte

În mesajele secrete publicate anul trecut, Melania își exprima frustrarea fața de atribuțiile de primă doamnă.

Când soțul ei a câștigat președinția Statelor Unite, în 2016, Melania Trump a izbucnit în plâns, dar nu de bucurie. Unul dintre apropiații ei de atunci a declarat: „Nu se aștepta ca el să câștige'.

Ea a așteptat atunci cinci luni înainte de la muta de la New York la Washington, sub pretextul că Barron, singurul lor copil, 'trebuia să termine școala'.

Fosta asistentă Stephanie Wolkoff a declarat, conform Daily Mail, că Melania își negocia o înțelegere post-nupțială pentru a-i obține lui Barron parte egală din averea lui Trump.

Nu are de gând să mai participe în următoarea campanie electorală

Având în vedere că iubește să își ducă viața în liniște, Melania nu are nicio intenție să participe la campanie dacă fostul președinte va decide că vrea să candideze în 2024.

Melania se concentrează pe Barron, fiul adolescent al cuplului, care tocmai a început o școală nouă.

„Încă nu este decis dacă Donald Trump va candida la următoarele alegeri. În acest moment, sunt doar specualtții, dar discuțiile constante despre acest subiect îi dau ocazia să strângă bani, un lucru la care se pricepe foarte bine.

Dacă mai candidează, mă îndoiesc că Melania se va mai implica. Dacă ar câștiga, acesta ar fi cel mai groaznic scenariu pentru ea', se mai arată în declarațiile făcute în publicația People de sursele politice.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton