Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep. Cât de bogată e

 Miniosu Alexandra
.

Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep. De mâine, Simona Halep va deveni femeie măritată. Celebra tenismenă și partenerul ei, Toni Iuruc, se vor căsători la Constanța, alături de rude și prieteni apropiați. Dacă despre cei doi protagoniști se cunosc deja multe detalii, puțini știu cine este mama machedonului milionar. Cât de bogată este viitoarea soacră a sportivei?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep. Simona Halep este cu adevărat o femeie norocoasă! La 29 de ani, sportiva are deja tot ce-și poate dori de la viață. Mâine, pe 15 septembrie, tenismena va bifa o nouă reușită, de această dată în plan sentimental. Ea și partenerul ei, Toni Iuruc, se vor căsători la Constanța, eveniment așteptat de toată lumea.

s8-2s8-2

Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep. De-a lungul timpului, în presă au apărut diverse informații legate de părinții Simonei Halep. Se știe cât de mult au susținut-o să-și urmeze pasiunea încă de când era mică, ducând-o la antrenamente. După ce ea a confirmat relația cu Toni Iuruc, oamenii au fost curioși să afle și cine sunt părinții acestuia. Ei bine, vă spunem de pe acum că și machedonul se trage dintr-o familie bună, dar și foarte bogată!

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cunuie. Iată dovada

Citește și: Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor.La ce tradiție au renunțat

Citește și: Fulgy vrea să fie asistent la Acces Direct.Cum a atacat-o pe Mirela Vaida

Citește și: Zanni are probleme de sănătate și la două luni după Survivor:„Am venit cu niște bacterii…'

Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep

Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep. Așadar, nu doar Simona Halep trăiește pe picior mare, ci și viitorul ei soț, Toni Iuruc. Machedonul milionar provine dintr-o familie înstărită. Mama lui, Genica Iuruc, este cunoscută în domeniul imobiliarelor de lux din București, fiind o mare afaceristă. Deține proiecte importante, astfel că-și poate permite orice, la fel ca fiul ei.

Potrivit wowbiz.ro, viitoarea soacră a simonei Halep conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații în Capitală. Pe acestea le-ar închiria în schimbul unor sume de bani lunare. Aceeași sursă mai arată că Genica Iuruc ar deține un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, în proximitatea Grădinii Zoologice din Băneasa. Mai exact, vorbim despre una din cele mai selecte clădiri de birouri din București.

Genica Iuruc deține un bloc întreg în Băneasa

Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep. Pe lângă asta, mama lui Toni Iuruc ar deține câteva terenuri în Otopeni. Acolo, ea ar fi ridicat o clădire de birouri, dar și un spațiu de depozitare. În trecut, Genica Iuruc ar fi încercat să obțină Clubul Francez din Herăstrău, din București. Licitația a fost însă câștigată de o altă firmă și astfel a pierdut-o.

Conform aceleiași surse, Toni Iuruc ar fi făcut parte din conducerea firmei celei care i-a dat naștere, dar acum 10 ani i-ar fi cedat ei toate acțiunile deținute.

Simona Halep și Toni Iuruc vor spune „DA' la Starea Civilă, pe 15 septembrie

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători mâine, pe 15 septembrie, la Constanța. Cel care i-a dat de gol a fost Ilie Năstase. Fostul tenismen a dezvăluit, din greșeală, data evenimentului, atunci când a fost întrebat ce va face de ziua de naștere a Ioanei Simion.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo’, a declarat Ilie Năstase la „Teo Show’, potrivit click.ro.

Sursă foto: Instagram & Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton