Melania Trump – Prima apariţie publică a noii Prime Doamne a Americii

 Florentina Liutic
.

Donald Trump este noul preşedinte al Americii, reuşind să o învingă pe contracandidata lui, Hillary Clinton, în ciuda şanselor mici cu care fusese creditat.  

 

Cel de-al 45-lea preşedinte american a fost însoţit de întreaga familie în momentul în care a făcut prima declaraţie publică.

 

„E timpul ca America să se unească. E timpul ca noi să fim uniţi. Voi fi preşedintele tuturor americanilor, acest lucru e important pentru mine', a spus Donald Trump în faţa sustinătorilor săi şi a familiei.

 

În mod evident, Melania, soţia lui în vârstă de 46 de ani, a atras toare privirile, viitoarea Primă Doamnă având o primă apariţie foarte elegantă.

 

Ea a purtat un jumpsuit alb, foarte elegant, accesorizat cu o pereche de pantofi bej. Cu siguranţa, Melania, fost supermodel, va reuşi să continue stilul glam cu care Michelle Obama a încântat o lume întreagă.

 

Melania şi-a început cariera de model la vârsta de 16 ani, iar după 2 ani a semnat un contrat cu o agenţie din Milano.

 

Ea a venit în America în urmă cu 20 de ani, stabilindu-se al New York, iar pe Donald Trump l-a cunoscut în 1998.  Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au împreună un fiu în vârstă de 10 ani.

 

Foto: Hepta

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton