Brad Pitt – Prima apariţie oficială pe covorul roşu după divorţ

 Florentina Liutic
.

Actorul Brad Pitt a fost în centrul atenţiei la Los Angeles acolo unde a avut loc premiera filmului „Allied', o dramă în care joacă împreună cu Marion Cotillard.

 

A fost prima apariţie pe covorul roşu pentru Brad Pitt după anunţul divorţului de Angelina Jolie, iar actorul a părut, în sfârşit, liniştit după ce toate acuzaţiile privind ieşirile violente împotriva lui Maddox si a ajuns la un acord in privinta custodiei celor 6 copii dupa o lupta dura din punct de vedere juridic.

 

Îmbrăcat într-un costum negru, accesorizat cu o cămaşă albă descheiată la gât, Brad pare mai slab decat inainte, semn ca divortul, acuzatiile de violenta, ancheta FBI si lupta pentru custodie l-au marcat.

 

El a pozat pe covorul roşu alături de partenera lui din film, franţuzoaica Marion Cotillard, care a avut o apariţie extrem de rafinată. Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Marion a purtat o rochie lungă, bleumarin, pe gât şi fără mâneci, o alegere extrem de inspirată.

 

Lansarea filmului „Allied' a fost extrem de aşteptată, deoarece imediat după anunţul divorţului celui mai glam cuplu de la Hollywood au apărut voci care au susţinut că motivul despărţirii ar fi chiar Marion. S-a spus că între ea şi Brad Pitt a existat o atracţie irezistibilă pe platourile de filmare, lucru dezminţit de actriţa franceză într-o postare pe Instagram.

 

Ea a anunţat atunci că este însărcinată cu al doilea copil al cărui tată este bărbatul vieţii sale: actorul Guillaume Canet. „Este iubirea mea, este cel mai bun prieten al meu şi singurul bărbat de care am nevoie.', spunea ea atunci.

 

Cât despre Brad Pitt şi Angelina Jolie, Marion a scris: „Îmi doresc foarte mult ca Brad şi Angelina, pentru care am un mare respect, să-şi găsească liniştea în acest moment greu. Cu toată dragostea, Marion.'

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton