Megxit-ul s-a întors împotriva ei! Meghan Markle, atacată chiar și de fani: "Te rugăm, pleacă din Canada"

 Oana Pantazi
.

Deși a crezut că, dacă pune distanță între ea și Marea Britanie, odată cu mutarea în Canada, Meghan Markle nu a scăpat de atenția presei, ba dimpotrivă, a început să fie atacată și pe contul de socializare… Iată ce îi sugerează urmăritorii de pe Instagram!

După ce au anunțat că renunță la titlul de membri seniori ai famileie regale britanice și s-au mutat în Canada, Meghan Markle și Prințul Harry sunt departe de a fi găsit liniștea la care visau. Acțiunile lor sunt în continuare comentate, contribuabilii – atât cei britanici, cât și cei canadieni, care se tem că ar putea fi puși la plată – sunt nemulțumiți că Ducii de Sussex au nevoie de bodiguarzy care sunt plătiți cu sume astronomice, iar paparazzii sunt tot pe urmele lor…

https://www.instagram.com/p/B8y1n80p13j/

Recent, Meghan Markle a mai avut parte de o surpriză neplăcută, de data aceasta pe Instagram, cont de socializare unde ea și Harry au o mulțime de fani (în jur de 11 milioane), ceea ce i-a transformat peste noapte în influenceri. Cu toate acestea, nu toată lumea îi iubește pe cei doi, și cu atât mai puțin pe Meghan.

Totul a început de la o postare prin care Prințul Harry, într-o conversație amuzantă cu Jon Bon Jovi, promova, de fapt, Jocurile Invictus, ce vor avea loc pe 22 februarie. Se pare că dialogul inventat de cei doi pentru promovarea evenimentului nu i-a amuzat deloc pe fanii regali, care au considerat că postarea „la mișto” este o lipsă de respect față de Majestatea sa Regina.

„Meghan, ar trebui să te întorci de unde ai venit!

Mai mult, fanii au fost furioși pentru faptul că multe dintre comentarii au dispărut ca prin minune de pe contul de socializare. Ciudat este însă că, deși nu era implicată în această poveste, furia lor s-a revărsat și asupra lui Meghan Markle, pe care mulți dintre comentatori au jignit-o, unii susținând că Harry este un soț… abuzat, aflat sub papuc.

„Rușine să-ți fie, Meghan!!! Este o rușine ceea ce faci! De ce ștergi comentariile negative?”, a scris un comentator indignat. „Te rugăm pleacă din Canada, Meghan, nu vrem să avem de-a face cu tine deloc…”, a scris un urmăritor al contului Ducilor de Sussex, în timp ce altul a ținut să amintească ce diferență uriașă este între Regină, nepotul ei și soția lui: „O iubesc, o iubesc, o iubesc pe Regină. Are clasă în adevăratul sens al cuvântului…”, iar un al treilea a insistat asupra faptului că soția Prințului Harry este o persona non grata: „Meghan, ar trebui să te întorci de unde ai venit!”.

„Vă rugăm să scoateți orice fel de referință la faptul că sunteți membri ai familiei regale! Vă putem respinge la fel cum ne-ați respins și voi pe noi. Nu o mai folosiți pe suverana noastră pentru a vă alimenta egoul și portofelul. Nu o mai umiliți, e o femeie de 90 de ani! Harry ce s-a întâmplat cu tine?”, a mai scris cineva pe contul de Instagram al celor doi.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton