Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat-o în secret pe Regina Elisabeta. Decizia i-a alarmat pe fanii Casei Regale 

 Borcilă Andreea
.

Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat-o în secret pe Regina Elisabeta, ceea ce i-a alarmat pe fanii Casei Regale. Foștii duci de Sussex au făcut prima lor vizită în Anglia după ce au decis să renunțe la rolul lor din familia regală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Meghan, 40 de ani, și Harry, 37 de ani, nu au mai venit împreună în Marea Britanie de la retragerea lor din familia regală în urmă cu doi ani şi jumătate. În prezent, ei locuiesc în California. Foștii duci de Sussex au sosit miercuri în Marea Britanie și au stat la Frogmore Cottage, unde locuiesc în prezent Prințesa Eugenie și familia ei. Cei doi au fost văzuți mergând pe stradă, alături de o trăsură cu credincioși care mergeau la slujbă.

Meghan-Markle-data-in-judecata-de-sora-ei-5-1Meghan-Markle-data-in-judecata-de-sora-ei-5-1

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au revenit împreună în Marea Britanie pentru prima dată după mutarea în SUA. Aceștia au venit special să o viziteze pe regina Elisabeta a II-a, ceea ce a iscat mari îngrijorări printre fanii familiei regale.

Citește și: Prima imagine cu Lilibet.Fiica lui Harry și a lui Meghan Markle apare pe felicitarea de Crăciun

Citește și: Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana.Nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta

Citește și: Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca:„Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa'

Citește și: Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor:”Eu sunt om de televiziune, ea nu e”

Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat-o în secret pe Regina Elisabeta

Informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al cuplului, pentru BBC. În drumul lor spre Haga, în Olanda, unde vor inaugura Jocurile Invictus pentru veterani, ducii de Sussex au făcut o oprire în Marea Britanie, unde au mers direct la palatul Windsor, scrie Libertateapentrufemei.

La scurt timp după ce s-a anunțat că regina va lipsi de la slujba de Paște, ducii de Sussex au venit de urgență în Marea Britanie ca să o viziteze pe regină. Majestatea Sa urmează să sărbătorească 96 de ani în câteva zile, la Castelul Windsor.

Decizia i-a alarmat pe fanii Casei Regale

Gestul lor a iscat multă îngrijorare în Regat, oamenii fiind convinși că după anunțul palatului, vizita acestora nu poate fi decât dovada că starea Elisabetei a II-a este din ce în ce mai gravă și membrii familiei regale se așteaptă la ce e mai rău.

Joi, Harry și Meghan au purtat discuții cu Regina Angliei, dar și cu Prințul Charles, într-o întrevedere după o lungă perioadă.

Este prima dată când ducesa de Sussex și soțul ei au sosit în Marea Britanie de la renunțarea lor la statutul de membri ai familiei regale. După faimosul interviu cu cei doi de la Oprah, au acuzat un membru al familiei regale de rang înalt de rasism la adresa lui Meghan.

În ce relații au rămas cei doi cu membrii Familiei Regale

Nici Prințul Charles nu a scăpat din vizorul celor doi duci, el fiind acuzat atunci că i-a retras sprijinul financiar lui Harry și nu numai. De atunci, cei doi au început să discute din ce în ce mai rar.

Totuși, ducesa a informat că vorbește des cu regina la telefon. Pe de altă parte, Prințul Harry nu și-a mai văzut bunica de la moartea soțului acesteia, Prințul Philip, în aprilie anul trecut. Ducii de Sussex ar fi călătorit singuri, fără copii, deși Regina Elisabeta a II-a nici nu își cunoaște nepoata, pe Lilibet.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton