De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit: "Este dintr-o altă lume..."

 Raiciu Adriana
.

S-a despărțit de la Laurențiu Reghecampf cu mare scandal și susține cu tărie că nu mai există cale de împăcare. La fel cum antrenorul de fotbal și-a refăcut viața, și sexy impresara și-a găsit pe cineva. Se pare că ar fi vorba despre un bărbat din altă țară, însă pentru moment îl ține departe de ochii curioșilor. Iată care este motivul pentru care nu se afișează cu noua cucerire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a fost invitată joi, 14 aprilie, la podcastul lui Damian Drăghici. Impresara a fost extrem de sinceră, la fel cum este de fiecare dată, și a vorbit deschis despre viața sa profesională, dar și despre cea sentimentală. La un moment dat, fosta parteneră de viață a lui Reghecampf a recunoscut că există un bărbat în viața ei, însă îl ține departe de ochii curioșilor.

anamaria-prodananamaria-prodan

Ulterior, vedeta a explicat și motivul din cauza căruia a decis să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Iată ce declarații a mai făcut Anamaria Prodan.

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan:„Făcea gălăgie’

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…’

Citește și: Dima Trofim, despre drama care l-a marcat.Sora lui a murit, iar tatăl lui e grav bolnav

Citește și: Ce a pățit Bursucu după ce s-a terminat Dansez pentru tine:'Cele mai rele momente din viața mea'

De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit

Chiar dacă este la al doilea divorț, Anamaria Prodan nu și-a pierdut speranța și crede cu tărie că poate iubi din nou. Invitată la un cunoscut podcast, impresara a vorbit deschis despre viața ei personală. Printre altele, a adus în discuție faptul că, de fapt, ar exista cineva în viața ei la momentul actual.

Cu toate acestea, își pune familia pe primul loc și vrea să își vadă copiii liniștiți și împliniți, iar mai apoi să dea curs unei povești de iubire. De asemenea, a mai precizat că îi va dezvălui identitatea noului partener de viață abia în momentul în care se vor liniști apele cu Reghecampf.

„Am zis că următoarea mea relație va fi cu cineva de afară. Este cineva, știi că am și spus. Da, este altceva, dintr-o altă lume. Nu știu ce o să fac. Întâi vreau să îmi văd copiii pe picioarele lor, pentru că au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Încă mă abțin foarte tare, pentru că eu sunt cutremurul dacă vreau', a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghecampf

Deși a suferit, sexy impresara susține că sentimentele sale față de antrenorul de fotbal nu s-au schimbat și se așteaptă ca acesta să se întoarcă la ea.

Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu spun niciodată, pentru că eu am trăit în viața asta niște experiențe de nu se poate. O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă. Poate nu l-am ajutat în ultima perioadă atât cât ar fi trebuit. Nu pot să-l urăsc, mi-a făcut cel mai frumos cadou’, a spus ea.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton