Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, prima fotografie de familie după interviul cu Oprah

 Oana Pantazi
.

La doar câteva ore după interviul exploziv dat pentru CBS, Meghan Markle, Prințul Harry și Archie au apărut într-o fotografie de familie înduioșătoare. Ducii de Sussex sunt pregătiți să devină din nou părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle, Prințul Harry și Archie și-au surprins fanii încă o dată, după anunțul sarcinii Ducesei de Sussex, cu o fotografie de familie emoționantă.

Totul vine după interviul șocant pentru Oprah, în care cei doi au vorbit despre viața la Palatul Buckingham, în care au fost atinse subiecte delicate, care au agitat apele în presa internațională.

3Harry-si-Archie-1-43Harry-si-Archie-1-4

Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, fotografie emoționată de familie

Același fotograf care a postat fotografia prin care Meghan Markle anunța că este însărcinată, Misha Harriman, a postat din nou, chiar de Ziua Femeii, încă un instantaneu înduioșător cu Ducii de Sussex alături de fiul lor Archie.

În fotografia alb-negru, Meghan îl ține în brațe pe Archie, care va împlini 2 ani pe data de mai. Cu capul pe umărul ei stâng, Harry, desculț, îți îmbrățișează soția însărcinată într-un fel extrem de protector. Meghan Markle, Prințul Harry și Archie sunt imaginea fericirii!

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: Regina, prima declarație după interviul scandalos acordat de Prințul Harry și Meghan: „Vor fi întotdeauna…”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

„Cu ce vești minunate sărbătorim Ziua Internațională a Femeii!,' a scris fotograful devenit faimos după publicarea fotografiei cu Meghan Markle însărcinată pentru a doua oară. „Felicitări, prieteni, și bine ați venit în clubul #girldad H.'

Meghan și Harry vor avea o fetiță

Meghan Markle a trecut prin momente extrem de grele în momentul în care a suferit un avort spontan, anul trecut. La scurt timp după aceea soția Prințului Harry a rămas din nou însărcinată, iar cei doi au anunțat recent că urmează să devină din nou părinți. Fotografia ce preceda vestea a fost publicată în social media de fotograful Misan Harriman, prieten bun cu Meghan și cu Harry.

Deși sexul primului lor copil, Archie, a fost ținut secret până în ultima clipă, Meghan Markle și Prințul Herry au dezvăluit acum, în interviul pentru Oprah, că vor avea o fetiță.

„Este fetiță’, a dezvăluit Prințul Harry, iar soția lui a zâmbit imediat.

„Se simte minunat. A avea un băiețel și o fetiță este mai mult decât poate cineva să ceară vreodată’, a mai spus Prințul.

Acum, Meghan Markle, Prințul Harry și Archie așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a micuței, al cărei nume încă nu a fost dezvăluit. Cu toate acestea, fanii cuplului sunt convinși că unul dintre nume va fi Diana, în memoria mamei Prințului Harry.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton