Laura Cosoi, mesaj pentru Smiley, după ce Gina Pistol a născut: ”Li se întâmplă ce merită”

 Stamen Diana
.

Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, a făcut primele declarații, după ce a aflat că Gina Pistol a născut. Actrița le-a transmis un mesaj celor doi părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nimeni nu a uitat povestea de dragoste a lui Smiley cu Laura Cosoi, însă fiecare a decis să o ia pe drumul său. Actrița s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean și împreună au două fetițe. După despărțire, Laura Cosoi și Smiley au rămas în relații bune, iar vedeta vorbește foarte frumos despre fostul partener de viață.

Gina-Pistol-burtică-de-gravidă-2Gina-Pistol-burtică-de-gravidă-2

Laura Cosoi a aflat de la jurnaliști că Gina Pistol a născut și a transmis un mesaj pentru proaspăta mămică, dar și pentru Smiley. Actrița i-a felicitat și s-a bucurat că familia lor s-a mărit, iar micuța este sănătoasă.

Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită.', a declarat Laura Cosoi pentru FANATIK.

Citește și: Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată. Cum se simte Gina Pistol

Citește și: Ce nu vrea Smiley să afle fiica lui, despre el. Răspunsul are legătură cu Gina Pistol!

Citește și: Gina Pistol a născut o fetiță. Smiley a devenit tătic pentru prima dată

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină: „Oare mai scap de ele?”

Gina Pistol a născut o fetiță

Gina Pistol a născut o fetiță pe 9 martie și a fost extrem de emoționată când a intrat în sala de operație. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată, iar Smiley se simte cel mai norocos bărbat. Gina Pistol a născut prin cezariană, iar totul a decurs așa cum era normal. Surse din anturajul cuplului au confirmat informația în exclusivitate pentru VIVA!: „Are 3.2 kg și 51 centimentri'.

Acum, vedeta își poate ține bebelușul la piept, după ce a așteptat nouă luni cu atâta nerăbdare. Gina Pistol și-a dorit mult să rămână însărcinată, iar minunea s-a întâmplat, deși medicii i-au spus că nu poate avea copii.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton