Meghan Markle nu primește salariu. De unde vin banii pentru Ducesa de Sussex?

 Pirvu Cristina
.

Meghan Markle, deși este soția Prințului Harry, nu primește lunar salariu din partea familiei regale britanice. Ea se întreține cu ajutorul economiilor și cu sprijinul Ducelui de Sussex și al Prințului Charles. Ei sunt cei care plătesc pentru toate dorințele viitoarei mame!

Conform informațiilor apărute în presă, Meghan Markle nu ar primi un salariu propriu-zis, provenit în mod direct de la familia regală. Se știe că toate cheltuielile ei şi ale soţului ei, împreună cu cele ale Ducilor de Cambridge, sunt suportate de contribuabilii britanici, dar şi de fiul reginei.

Prinţul Charles este cel care îi întreţine pe copiii lui şi pe nevestele lor. Se cunoaște de ani de zile că Prinţul Harry primește și o alocaţie anuală de la regretata sa mamă. Este evident că și Meghan Markle se poate folosi de acei bani. Pentru toate acestea, ea trebuie să-şi îndeplinească rolul de Ducesă de Sussex şi să ia parte la tot felul de evenimente caritabile şi să bifeze fel de fel de îndatoriri regale.

După ce și-a încheiat cariera de actriță, Ducesa a pus și câțiva bani deoparte. Însă, chiar și acum, ea mai încasează diferite sume de peste Ocean, având în vedere că episoadele din Suits, în care apărea şi ea, se mai difuzează şi în ziua de azi. Potrivit ultimelor informații, ea şi-a vândut și casa pe care o avea în Toronto, încasând aproximativ de 1,6 milioane de dolari.

Prințul Harry a spus ce sex și-ar dori să aibă copilul lui și al lui Meghan Markle

La scurt timp după ce s-a anunțat că Ducii de Sussex vor deveni părinți, la casele de pariuri din Marea Britanie au început speculațiile și toată lumea a început să se întrebe ce sex are copilul lui Meghan Markle. Cel care a „vândut’ pontul este chiar Prințul Harry… Oare cei doi părinți știu deja dacă este fetiță sau băiețel?

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton