Ce au purtat vedetele la un party cu dress code glitter. Zora, fiica lui Vladimir Drăghia, a făcut senzație

 Oana Popoiag
.
Zora, fiica lui Vladimir Drăghia, a făcut senzație la o petrecereZora, fiica lui Vladimir Drăghia, a făcut senzație la o petrecere

Vedetele ne-au luat ochii la propriu la un eveniment monden al cărui dress code a fost glitter, cu ținutele lor strălucitoare de petrecere. Dar cel mai simpatic și energic invitat al serii a fost Zora, fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru, care le-a captat atenția tuturor celor prezenți.

'Be unique, be yourself & add a touch of glitter', acesta a fost dress code-ul petrecerii Pandora Reflexions, la care vedetele au venit în ținute care mai de care mai strălucitoare, majoritatea mizând pe outfituri cu paiete sau pe material lucioase.

Rezultatul ținutelor alese de vedete a fost cu atât mai spectaculos cu cât nu toate treceau printr-o perioadă foarte bună. Anca Serea se recuperează după o serie de probleme de sănătate cauzate de o anemie, Carmen Brumă se află în recuperare după operația de varice la picior, iar Valdimir Drăghia și soția sa, Alice, au de recuperat la capitoul somn, deoarecele fiica lor, Zora, se află în perioada de creștere a dinților. Oboseala nu s-a văzut însă pe chipul nimănui la petrecere. Cel mai energic invitat a fost, desigur, Zora, foarte încântată să se afle într-un spațiu cu atâtea baloane și bijuterii sclipitoare.

Lansarea noii colecții de bijuterii Pandora a reunit la Gargantua KSLF peste 200 de oaspeți, răsfățați nu doar cu o atmosferă magică, ci și cu muzică: momentul susținut de Andrei Leonte și o parte din Play Orchestra.

Foto: PR

Citește și:

Mădălina Ghenea, apariţie WOW pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Roma

Cum arăta sora Biancăi Drăgușanu înainte de intervențiile estetice. Oana este transformată total

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton