Meghan Markle a jucat la două capete și l-a înșelat pe Prințul Harry? Sora ei a făcut dezvăluiri surprinzătoare

 Lupescu Anca
.

Meghan Markle l-ar fi înșelat pe Prințul Harry. Cea care face aceste afirmații este chiar sora docesei, Samantha. Ea spune că în timp ce Meghan se întâlnea cu Harry, actuala ducesă de Sussex se mai vedea și cu alt bărbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sora lui Meghan Markle susține că ducesa de Sussex se vedea cu un bucătar, Cory Vitiello chiar în timp ce se întâlnea cu membrul familiei regale. Meghan l-a cunoscut pe Vitiello, în vârstă de 39 de ani, în timpul filmărilor cunoscutului serial 'Suits', în anul 2014. Cei doi au avut o relație de aproximativ doi ani de zile.

„Dacă Meghan şi Harry se întâlneau de şase luni, înseamnă că se vedeau în acelaşi timp în care ea avea o relaţie cu Cory, cu care părea să se potrivească bine. Îmi imaginez că bucătarul Cory a fost devastat de faptul că a fost abandonat pentru un prinţ sau se întâlnea cu amândoi simultan? Sunt sigură că a fost inconfortabil pentru oricare dintre ei', spunea Samantha, conform Royal Observer, care a obţinut o copie în avans a cărţii scrise de sora lui Meghan.

Mai mult, susține Samantha, Meghan ajunsese să îi cunoască pe părinții bucătarului.

images-1images-1

„Ne place foarte mult de ea. Este o femeie minunată, inteligentă, luminosă, grijulie. Este o personalitate caldă, sinceră. Ne-am bucurat foarte mult de timpul petrecut cu ea. S-a potrivit foarte bine în familia noastră , spunea mama lui Cory despre Meghan.

Prima căsătorie a lui Meghan Markle, „urâtă'

Samantha a mai povestit despre prima căsătorie a fostei actrițe, pe care a avut-o cu Trevor Engelson. Ea a spus despre căsnicie că a fost una urâtă, menționând că inelul i-a fost trimis înapoi bărbatului prin poștă.

Meghan i-a înapoiat bijuteriile în mod grosolan. Era evident că se ferea să facă ceea ce trebuia', a mai spus Samantha.

Samantha a mai spus că mariajul celor doi ar fi mers prost din cauza faptului că fosta actriță ar fi avut o aventură în timpul serialului 'Suits'. Samantha povestește și despre faptul că Engleson, la rândul său, se iubea cu cea mai bună prietenă a fostei actrițe.

Citește și: Pepe a divorțat astăzi la notar. Raluca Pastramă a venit însoțită de fratele ei

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor: „Zi pe față că nu te așteaptă acasă!’

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a zvonit iar că divorțează de Reghe: „Luați exemplu de la noi!’

Citește și: Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

„Am fost şocată, pentru că am crezut că au o o căsătorie care sfida trendul la Hollywood. Nu am vorbit cu adevărat despre problemele ei conjugale şi mi-aş fi dorit să facem asta, pentru că am experienţă şi i-aş fi putut da nişte sfaturi , a mai scris Samantha.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton