Medeea Marinescu – Pregătită să devină mămică pentru a doua oară

 Florentina Liutic
.

Medeea Marinescu şi-a sărbătorit recent ziua de naştere, actriţa împlinind 42 de ani, iar peste puţin timp ea va deveni mămică pentru a doua oară.

 

12744145_968782609874903_4067940459174743462_n

 

Actriţa urmează să aducă pe lume tot un băieţel, iar până la toamna nu va mai putea fi văzută jucând în vreo piesă de teatru.

 

„Din motive medicale, lesne de inteles( sunt „foarte ” insarcinata cu cel de al doilea fiu al meu si al lui George), reprezentatia spectacolului Straini in Noapte din data de 26 mai de la Brasov a fost reprogramata pe 19 septembrie.
Sper din tot sufletul ca toti cei care isi doresc sa ii intalneasca sau sa ii reintalneasca pe Juliette si pe Pierre, cei doi straini intr-o noapte pariziana, sa poata reveni in seara de 19 septembrie. Promit sa fiu in forma maxima!!!! Si eu si mereu tanarul meu partener pe care stiu ca-l iubiti, Florin Piersic!
Sa ne revedem cu bine pe 19 septembrie !', a scris ea pe pagina sa de Facebook.

 

Medeea Marinescu este extrem de discretă în privinţa vieţii de familie. Exclusiv pentru Viva!, ea ne declara că „acest copil este un dar de la Dumnezeu pe care l-am dorit şi l-am aşteptat în egală măsură eu, George, soţul meu şi fiul nostru, Luca'.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton