INNA – Antrenoare la „Vocea României Junior”

 Florentina Liutic
.

INNA, artista care se bucură de o popularitate incredibila în toată lumea, va putea fi văzută într-o nouă ipostază.

 

Inna2

 

Cântăreaţa din România cu cel mai mare succes internaţional a acceptat provocarea de a fi antrenor la primul sezon al emisiunii „Vocea României Junior', care va incepe in aceasta toamna.

 

'Sunt extrem de fericită că, în sfârșit, programul îmi permite să fiu în juriul unui concurs de voci. Abia aștept să încep filmările și, mai ales, să îi cunosc pe concurenții de la Vocea României Junior. Încă nu-mi vine să cred că este vorba despre mine, Alexandra, fata din Neptun, orășelul mic de la malul Mării Negre. Aș crede că e un vis, iar dacă este, nu vreau să mă trezesc niciodată! Vă mulțumesc pentru tot!', a declarat artista.

 

INNA şi-a început cariera în 2008, an în care piesa „Hot ocupă locul întâi în topul Billboard Hot Dance Airplay, care monitorizează melodiile din genul dance difuzate la radiourile din SUA, iar de atunci multe dintre piesele sale au devenit hit-uri internaţionale. Artista are în plamares colaborări cu o serie de artişti de renume, precum Daddy Yankee, J Balvin, Flo-Rida sau Yandel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton