Maurice Munteanu, după ce Ana Morodan a condus beată și fără permis: "Mulți prieteni vedeau cum se descompune și alegeau să tacă"

 Radulescu Ruxandra
.

Maurice Munteanu, după ce Ana Morodan a condus beată și fără permis. Maurice Munteanu a comentat cazul Anei Morodan, care a fost reţinută de poliţiști, după ce a accidentat două mașini, fiind testată pozitiv pentru alcool și substanțe psihoactive. Maurice a subliniat că nu îi ia apărarea Anei Morodan, însă i-a criticat pe cei care o desființează public și a mărturisit că el însuși s-a luptat cu dependența de alcool.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maurice Munteanu, după ce Ana Morodan a condus beată și fără permis. Criticul de modă Maurice Munteau și-a oferit părerea în cazul Anei Morodan, influencerița fiind prinsă la volan, după ce consumase alcool și substanțe psihoactive. De asemenea, Ana Morodan intrase în coliziune cu două mașini, fiind ulterior reținută de polițiști, pentru 24 de ore.

Maurice Munteanu i-a criticat pe cei din anturajul vedetei, care, spune el, se prefăceau că îi erau prieteni, însă nu i-au atras niciodată atenția. Criticul de modă a mărturisit că a suferit de dependența de alcool vreme de 10 ani și a precizat că nu-i apărarea Anei Morodan, având în vedere că propria lui mamă a fost victima unei șoferițe neatente în urmă cu doi ani, iar cel mai bun prieten al său a rămas imobilizat tot în urma unui accident rutier.

img-67-4img-67-4

Maurice Munteanu, după ce Ana Morodan a condus beată și fără permis

„Nu aș fi scris despre Ana Morodan. Nu așa, nu acum, nu aici. Aș fi preferat să îi spun în față că are nevoie de ajutor, ar fi trebuit să fac asta încă de acum 2 ani, când am regăsit-o complet dărâmată emoțional la Iași. M-a întristat foarte tare și atunci, m-a întristat foarte tare și deunăzi, când am primit o înregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok. Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul că Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă. Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri.

Nu îi iau apărarea Anei – cel mai bun prieten al meu este imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Același accident rutier m-a aruncat pe mine într-o depresie cruntă, depresie care m-a făcut să lupt cu abuzul de alcool 10 ani. Din fericire, eu nu mai am această problemă. Din fericire, prietenii m-au ajutat să trec peste asta. Din fericire, sunt un om puternic și m-am ales pe mine, am știut că asta e singura mea șansă în fața oricărei forme de dependență.

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală’

Citește și: Ce dietă ține Ana Morodan: „Mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău

Sigur, Ana Morodan trebuie să răspundă în fața legii pentru inconștiența de care a dat dovadă. Sigur, Ana Morodan va trebui să descopere, acum, că orgoliile & vanitatea te pot îngropa. Dar reacțiile cetățenilor m-au scârbit. Plăcerea cu care o sfâșie m-a scârbit. Multe dintre comentariile pe care le-am citit acum, ajuns acasă, legate de această femeie, de aspectul ei fizic și de ce ar trebui să pățească, m-au scârbit.

Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor, sper să îl accepte și să iasă învingătoare din lupta cu dependența de alcool. Până nu va distruge o viață nevinovată„, a scris Maurice Munteanu pe Facebook.

Dan Negru, despre Ana Morodan: „Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea”

Dan Negru a avut și el o reacție față de cazul Anei Morodan. Prezentatorul a comparat cazul Anei Morodan cu cel al actorului Kevin Spacey, dat afară din serialul House of Cards, după ce a fost găsit viniovat de viol și hărțuire sexuală.

„Vedeta unei tv a fost reținută după ce a fost prinsă la volan drogată, băută și fără carnet. Nu contează nici numele vedetei și nici al televiziunii, sunt irelevante în povestea mea.

Îngrijorător e că atunci când presa a cerut un punct de vedere televziunii, aceasta a tăcut. În bussinesul mondial, când un angajat încalcă legile unui stat, angajatorul ține cu statul. Televiziunile mondiale au un cod de moralitate. Noi, nu! Cu ceva ani un urmă, in România, deținătorii licenței unui format internațional au refuzat un artist din juriul unui show pe motiv că avea probleme cu drogurile. Ai noștri, cei care l-au propus, n-au avut problema asta de moralitate. Bani să ia.

Netflix s-a dezis public de Kevin Spacey deși „House of cards', serialul în care avea rol principal, aducea profituri uriașe companiei. Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea chiar cu prețul de a pierde bani. Copiii, ăia puțini care se mai uită la tv, să știe că drogurile, alcoolul, probleme cu legea nu sunt cool! Să fie asta noua încercare din evoluția televiziunilor, să fie trecerea de la „blonde' la „litere'.

Altfel, moralitatea e ca erecția: când o ai, se vede.’, a spus Dan Negru.

Care a fost declarația Anei Morodan, după incident

Ana Morodan a surprins pe toată lumea, când în urmă cu câteva zile a fost oprită în trafic de două ori în doar câteva ore și s-a ales cu trei dosare penale, pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice. Vedeta a publicat un mesaj în care i-a sfătuit pe tineri să fie responsabili și să nu se lase purtați de farmecul celebrității.

Pentru copiii și tineri care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri, nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că totul este bine, când nu mai este nicun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că nu am făcut și mai mult rău.

Am vrut doar să fiu fata iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și-l mângâie și-l îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze cu natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și de sufletul vostru.’ , a încheiat Ana Morodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton