Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii: „Ne-am schimbat”

 Dumitrache Laura
.

Deea Maxer a avut prima reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Artista a vorbit despre despărțirea de tatăl copiilor ei, spunând care a fost, de fapt, motivul divorțului. Deea Maxer i-a mulțumit lui Dinu Maxer pentru sinceritatea de care a dat dovadă în declarațiile sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze după 18 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii, pe Andreas, 11 ani și Marysa, în vârstă de trei ani. Spre surprinderea multora, Deea și Dinu Maxer au pus capăt unui mariaj care a durat 14 ani.

deea maxerdeea maxer

Dinu Maxer a vorbit zilele trecute despre divorțul de Deea Maxer, declarând că relația lor s-a răcit în urmă cu câteva luni. Mai mult, cei doi au semnat actele de divorț, iar artista s-a mutat într-un alt apartament, împreună cu fiica ei. Conform artistului, custodia copiilor este comună.

Citește și: Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț. Când s-a produs, de fapt, ruptura între cei doi: „Adevărata problemă a fost iubirea. A început să scârțâie când…'

Citește și:De ce nu-și dorea Dinu Maxer copii. Dramele care i-au marcat viața artistului: „Niciodată nu m-am gândit să-mi întemeiez o familie. Această suferință dublă m-a făcut să…”

Citește și: Ce probleme de sănătate au Iris și Alex, copiii Alinei Pușcaș: „Munca de acasă…'

Citește și:Adrian Minune a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă acum cu celebrul manelist, după ce a fost internat

Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț

Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de relație. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 14 ani de mariaj si doi copii. Zilele trecute, cei doi artiști au postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunțau că divorțează. Recent, Dinu Maxer a vorbit într-un interviu despre despărțirea de mama copiilor săi, dezvăluind care au fost motivele divorțului. Ulterior, Deea Maxer a avut prima reacție și i-a mulțumit fostului partner pentru sinceritate.

Vedeta a dezvăluit că și-au dat seama că nu mai aveu lucruri în comun, motiv pentru care au decis să se separe. „Vreau să confirm cele spuse de Dinu și să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență. Ne-am schimbat și am ajuns să devenim incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalități, implicare, forță de muncă. Eu am crescut alături de Dinu și îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că vom putea să rămânem prieteni pentru a ne crește copiii în continuare', a dezvăluit Deea Maxer la tv, potrivit cancan.ro.

Dinu Maxer și Deea Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație

Dinu Maxer a vorbit zilele trecute despre despărțirea de Deea Maxer. Cei doi au decis să pună capăt unei căsnicii care a durat 14 ani. Artistul a dezvăluit că au semnat actele de divorț chiar în ziua în care au anunțat separarea. Mai mult, Deea și Dinu Maxer au decis să aibă custodia comună.

„Noi avem tutelă comună. Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei voiau să dea copiii la mamă.Dar când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii. Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru. Am făcut partajul, am băgat divorțul, ea a cumpărat un apartament pe aceeași scară, în același bloc', a spus Dinu Maxer.

Dinu Maxer: „Eu am avut multe proiecte ratate. Ea, în schimb, a evoluat senzațional ca PR”

Dinu Maxer a cunoscut-o pe Deea Maxer când aceasta avea 15 ani, iar de atunci au rămas împreună. Deși există o diferență de 16 intre ei, Deea și Dinu Maxer au fost căsătoriti 14 ani și au împreună doi copii. Artistul a dezvăluit că în ultima perioada el nu a evoluat pe plan profesional, spre deosebire de Deea.

La ea s-a umplut paharul! Eu am avut mult proiecte ratate! Ea avea frustrări față de mine. Ea, în schimb, a evoluat senzațional ca PR. Ea a simțit că mă lasă în urmă, așa cred.Eu nu m-am îmbogățit, dar am trăit bine. Ea s-a simțit îngrădită de limitele pe care eu le-am fixat în viață!', a mai declarat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton