Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Teatru. De ce îl acuză pe Florin Zamfirescu de discriminare: "Dacă eram în 2022, risca probabil să rămână fără catedră"

 Oana Pantazi
.

Maurice Munteanu, jurat Bravo, ai stil! și fashion editor, a dezvăluit recent că a picat de patru ori examenul la Teatru, dar și ce l-a deranjat atunci la Florin Zamfirescu, actorul pe vremea aceea făcând parte din comisia de admitere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Privind retrospectiv, poate că este un plus faptul că Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Teatru, fiindcă acum poate nu și-ar mai fi încântat azi fanii din postura de jurat la Bravo, ai stil! și de fashion editor. Invitat recent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maurice Munteanu a vorbit atât despre viața personală, cât și despre cea profesională în stilul său savuros.

Maurice-Munteanu-a-picat-la-Teatru-CopyMaurice-Munteanu-a-picat-la-Teatru-Copy

Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Teatru

Carismaticul fashion editor excelează în profesia pe care și-a ales-o, însă în copilărie a avut un cu totul alt vis – și-a dorit să devină actor. Din păcate, Maurice Munteaniu a picat de patru ori la Teatru, la UNATC. Juratul Bravo, ai stil! a povestit că, la vremea respectivă, din comisia de admitere făcea parte și actorul Florin Zamfirescu, iar acesta a avut o ieșire nepotrivită.

Citește și: Care este numele real al lui Maurice Munteanu. De ce se prezintă ca Maurice

Citește și: Maurice Munteanu a plătit pentru servicii intime:„Foarte mulți oameni pe care îi cunosc fac asta’

Citește și: Maurice Munteanu, dezvăluiri sincere despre orientarea lui sexuală: „Mi se părea simpatic un coleg”

Citește și: Xonia a intrat în depresie după ce a fost diagnotiscată cu o boală autoimună: „Am avut traume crunte'/ EXCLUSIV

„Sunt cine mi-am dorit să fiu și să știi că e cumva mai bine că nu am ajuns să fiu actor. Acum, după atâția ani, mulțumesc comisiei care m-a picat cu ultima notă patru ani la rând și nu pentru că aș fi avut o prestație discutabilă, ci doar pentru că din punctul lor de vedere reprezentam un element-surpriză. Prima întrebare pe care Florin Zamfirescu mi-a pus-o la admitere a fost dacă am sau nu o iubită. Când am spus că nu am o iubită, s-a uitat la mine cu bănuială și tot el mi-a spus: Sper că realizezi că asta e o problemă. Atunci erau alte vremuri. Dacă s-ar fi întâmplat asta în 2022, îl aștepta un proces lung și costisitor și risca probabil să rămână și fără catedră', a mărturisit Maurice Munteanu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', potrivit wowbiz.ro.

„Atâta vreme cât acești indivizi vor decide pentru viețile altora, nu avem nicio șansă”

Deși discret cu viața personală, Maurice Munteanu nu și-a ascuns niciodată orientarea sexuală. Dar a mărturisit că, de-a lungul anilor, s-a simțit discriminat din această cauză.

„Imaginează-ți cum m-am simțim când am picat prima, a doua oară, a treia oară cu 3 și ceva. Nu mi-a explicat nimeni cum se poate ajunge la această medie 3 și nu-știu-cât, în condițiile în care la Română luam 10 de exemplu, deci cât aș fi luat la celelalte probe ca să ajungem la 3 și ceva? Apoi mi-au spus că este o facultate vocațională și apoi am văzut cum surorile gemene de la trupa Indigo au intrat ambele cu 10.

Când mă gândesc la chestiile astea îmi crește tensiunea și îmi dau seama câte vieți de copii care poate chiar au ceva de spus au fost întrerupte brusc de acest sistem sinistru, corupt, homofob, misogin, care ar trebui desființat și refăcut din temelii. Atâta vreme cât acești indivizi vor decide pentru viețile altora, nu avem nicio șansă.

Din fericire pentru mine, cred că momentul UNATC a fost principala formă de discriminare sinistră la care am fost supus. Să le fie rușine! Asta o spun în numele meu și în numele probabil multor, multor copii care au trecut prin tipul ăsta de drame', a mai spus Maurice Munteanu în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton